Θέλει ο κ. Χ. Μπαλτατζή να κρυφθεί και η συγκίνηση δεν τον αφήνει…

15 Δεκεμβρίου 202208:57
Γράφει ο  Νίκος Αρβανίτης
 
Τέλη Μαΐου 2022 ο κ. Χουσεΐν Μπαλτατζή δια του πληρεξουσίου δικηγόρου κ. Ιλκέρ Τσαβούσογλου κατέθεσε μήνυση εναντίον μου διότι θεώρησε ότι τον συκοφαντώ στο https://www.komotinipress.gr/baltatzi-xouse%ce%90n-o…/ λέγοντας πως: 1)ανήκει στην Generation X της μειονότητας 2)έχει συσσωματωθεί στους τουρκοφώνους του Προξενείου κι άλλων παρασυστημάτων του τουρκικού παρακράτους που δρα υπό το κάλυμμα του τουρκικου παραϊερατειου και 3) ότι δια της επαγγελματικής του ιδιότητας απέκτησε δημοφιλία και αποδοχή ….εκτιμώντας πως τον απαξιώ ως σκεπτόμενη προσωπιοτητα και εδραιώνω στην κοινή γνώμη το προφίλ ενός ανδρείκελου κι ενός άβουλου ανθρώπου…
 
Ακολούθησε το γνωστό κάλεσμα των 17 για φίμωσή μου και λυντσάρισμα https://www.bultengazetesi.com/?p=1930 που προκάλεσε την αντίδραση και της ΕΣΗΕΜΘ https://esiemth.gr/i-esiem-th-enantion-tis-stochopiisis…/. Η υπόθεση θα ακολουθήσει την δικαστική οδό.
 
Εγώ συνεχίζω την δημοσιογραφική μου πορεία και ο εγκάθετος του Προξενείου και ενεργούμενο παρακρατικών δομών της Άγκυρας στην Θράκη, την δική του αποδεικνύοντας καθημερινά με τις πράξεις του αυτά που αρνείται κι επιχειρεί ν’αποκρούσει και ν’αποκρύψει με τα λόγια του.
 
Άραγε όταν πήγε στην Άγκυρα και υπέκυψε στο Δόγμα Τσαβούσογλου αντέδρασε; Πώς του φάνηκε η απειλη Ερντογάν να εκτοξεύσει πύραυλο με στόχο την Αθήνα; Και μήπως έλαβε διαβεβαιώσεις ότι θα τον καλύψει το τουρκικό παρακράτος στις επιθέσεις που εξαπολύει εκ νέου εναντίον εμού κι άλλων Ελλήνων Πολιτών προσπαθώντας επί ματαίω να μας εκφοβίσει;
Τα υπόλοιπα εν καιρώ! Μέχρι τότε ας χαρεί τις επιδοτούμενες διακοπές του στην Τουρκία κι ας βρει χρόνο για να ξεσκονίσει τα ελληνικά του και να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του, κυρίως τα κουστούμια του.
Θα του χρειασθούν!
 
Υ.Γ.:Ας καταλάβει όσο είναι νωρίς ότι έπεσε θύμα μιας πολύ επικίνδυνης προπαγάνδας της Αγκυρας και να προσέχει να μην εργαλειοποιηθεί στα πλαίσια του νέου δόγματος ασφαλείας της Τουρκίας. Είμαι σίγουρος οτι το κατάλαβε τωρα που ήταν στην φωλιά των Γκρίζων Λύκων.

Αρθρογράφος