Με τρία «ναι» πέρασε στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ο Άγης Βεσεξίδης και η ομάδα του

31 Οκτωβρίου 201707:34

Με ομόφωνη απόφαση των τριών κριτών, του Γιώργου Καπουτζίδη, της Μαρίας Μπακοδήμου και του Σάκη Τανιμανίδη, ο κομοτηναίος πρωταθλητής των πολεμικών τεχνών Άγης Βεσεξίδης και η ομάδα του προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του τηλεοπτικού ριάλιτι «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ο Αγησίλαος Βεσεξίδης είναι ως γνωστόν πρωταθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη σε πολεμικές τέχνες και πλέον θεωρείται δάσκαλός τους στην πόλη της Κομοτηνής. Μόλις πριν ένα χρόνο είχε καταφέρει να μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με τα σπαθιά του και τα γρήγορα κοψίματά του.

Στο τηλεοπτικό σόου ο Βεσεξίδης εμφανίστηκε με την εξαμελή ομάδα του Μακότο, που στα ιαπωνικά σημαίνει ειλικρίνεια, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο δεκάχρονος Γιώργος και οι υπόλοιποι πέντε επίσης αθλητές της σχολής του, αλλά ενήλικες.

Ο Αγης Βεσεξίδης και οι μακότο παρουσίασαν ένα δυναμικό πρόγραμμα που περιελάμβανε κόψιμο σταθερών στόχων και μια εντυπωσιακή χορογραφία μάχης που βασίζεται στο αίκι ζίου ζίτσου. Οι τρεις κριτές είπαν ότι θα ήθελαν σε κάποια σημεία να είναι πιο γρήγορη η εξέλιξη, αλλά σε γενικές γραμμές έμειναν εντυπωσιασμένοι.

Πιο αυστηρός κριτής εμφανίστηκε ο Τανιμανίδης και από γοητευμένος ο Καπουτζίδης, που ήταν και ο πρώτος που ψήφισε, με την Μπακοδήμου να ακολουθεί και τον Τανιμανίδη να δίνει το τρίτο «ναι» και να στέλνει με ομόφωνη απόφαση την κομοτηναίικη αθλητική ομάδα στην επόμενη φάση.

(πηγή:thrakisports)

Αρθρογράφος