trimmenh-patata-sto-thgani

Τριμμένη πατάτα στο τηγάνι

28 Ιουνίου 201218:00

trimmenh-patata-sto-thganiΜία συνταγή ιδανική για ένα βραδάκι μπροστά στην τηλεόραση με μπυρίτσα και φίλους! Ίσως και λουκάνικα για συνοδευτικό ή αυγουλάκια μάτια -μη μου πείτε πως θέλετε και γι’ αυτά τη συνταγή.


Συστατικά

650 γρ. καθαρισμένες πατάτες

αλάτι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

150 γρ. ψιλοκομμένη μπέϊκον

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

½ φλιτζάνι ζωμό λαχανικών

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Περιγραφή Συνταγής

1.Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για 30 λεπτά, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις ψιλοκόβουμε.

2.Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι, τηγανίζουμε το μπέικον με το κρεμμύδι για 6 λεπτά, μέχρι το μπέϊκον να γίνει τραγανό.

3.Προσθέτουμε τις πατάτες, το ζωμό και μπόλικο αλάτι και πιπέρι.

4.Λιώνουμε μ’ ένα πιρούνι καλά τις πατάτες και μαγειρεύουμε μέχρι οι πατάτες να αρχίσουν να δημιουργούν κρούστα.

Διάρκεια: 35 λεπτά

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr