Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρυ

4 Ιουλίου 201314:00

Η απόδειξη πως η λιτότητα στις γεύσεις δημιουργεί μεγαλουργήματα.

Συστατικά

4 μπούτια κοτόπουλο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 κ.τ.γ. κάρυ
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής συνταγής
Τοποθετούμε το γιαούρτι σ΄ ένα πιάτο και βουτάμε τα μπούτια του κοτόπουλου ώστε να αλειφθούν παντού.
Το καλύπτουμε και το αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο περίπου 5 ώρες χωρίς να το σκεπάσουμε.
Πριν τα ψήσουμε πασπαλίζουμε με το κάρυ και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40’ και ύστερα δυναμώνουμε την θερμοκρασία για να πάρουν χρώμα.
Προσέχουμε να τα γυρίσουμε 1-2 φορές.

Διάρκεια: 5 ώρες να σταθεί & 1 ώρα ψήσιμο

Πηγή : www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr