Φρουτοπία, ένα εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, στην πόλη της Κομοτηνής, μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2011 και συνεχίζει δυναμικά και με ανοδική πορεία, με ένα μεγάλο εύρος παραγωγής, εμπλουτίζοντας συνεχώς με νέα και καινοτόμα προϊόντα την γκάμα του.
Την “μπαγκέτα” ενορχήστρωσης, από την έρευνα και αγορά των πρώτων υλών, την παραγωγή, την προώθηση και την εμπορία, κρατούν ένα ζευγάρι Κομοτηναίων, ο Απόστολος Παπαδόπουλος και η Ελένη Βαλασίδου.
Η Φρουτοπία έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, τα προϊόντα της φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές, μεράκι, αγάπη και αγνά υλικά που η πλειοψηφία τους καλλιεργούνται στην εύφορη γη της Θράκης.
Η παραγωγή εκτείνεται από τουρσιά, όπως, λάχανο, ανάμικτα λαχανικά, μελιτζάνα γεμιστή, πιπεράκια και αγγουράκια και φτάνει στα νέα προϊόντα, φασόλια γίγαντες και μπάμιες τουρσί. Συνεχίζουν με γλυκά κουταλιού από φρούτα εποχής και λαχανικά, όπως, καρότο, παντζάρι και τοματάκι, φτάνοντας ως τις μαρμελάδες που εκτός από τις συνηθισμένες βρίσκουμε συνδιασμούς, όπως, φράουλα-σοκολάτα, αχλάδι-σοκολάτα, τομάτα-τζίντζερ και μαρμελάδα καυτερές πιπεριές, τελευταία καινοτομία είναι οι μαρμελάδες φτιαγμένες με Στέβια, για ανθρώπους με διαβήτη και όσους αποφεύγουν την ζάχαρη. Επίσης προϊόν με μεγάλη απήχηση η “ΜΕΛΕΝΤΑ¨, ένα άλειμμα ψωμιού χωρίς σοκολάτα και ζάχαρη, ιδανικό για παιδιά, αθλητές και για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.
Τέλος στην επιχείρηση λειτουργεί χονδρικό και λιανικό εμπόριο μπαχαρικών, βοτάνων και τσαγιού.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;