pantreutike_ti_nekri_fili_tou

Αγάπη μετά θάνατον: παντρεύτηκε την νεκρή φίλη του!

23 Ιανουαρίου 201217:52

pantreutike_ti_nekri_fili_touΌρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με όλη τη σημασία της λέξης αντάλλαξε ένα ζευγάρι στην Ταϊλάνδη, με τον άνδρα να παντρεύεται την νεκρή φίλη του!


{loadposition likebox}   {loadposition tweet}

Ο Chadil Deffy και η Sarinya Anne Kamsook ήταν ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια και σχεδίαζαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ζώντας τον απόλυτο έρωτα.

Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια… Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Sarinya είχε σοβαρό τροχαίο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Αφού ξαγρύπνησε στο πλευρό της, ο 28χρονος δεν την άφησε ούτε και όταν εκείνη έφυγε από την ζωή, πριν από λίγες μέρες…

Κατά την διάρκεια της κηδείας, παρά τον πόνο και την θλίψη του, ο Chadil-ντυμένος στα μαύρα αλλά με λευκή γραβάτα- πλησίασε το φέρετρο της 29χρονης αγαπημένης του, πέρασε στο χέρι της την βέρα και την παντρεύτηκε!

Άφωνοι έμειναν οι παριστάμενοι, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια…

Η είδηση προκαλεί σοκ αλλά και θετικές αντιδράσεις ανά τον κόσμο: κάποιοι επικρίνουν τον 28χρονο, ενώ άλλοι θαυμάζουν το love story που ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να τελειώσει…

http://www.star.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr