zeta-xatzhgiannhs

Ζέτα – Χατζηγιάννης: Μετακόμισαν δίπλα στους γονείς της!

29 Δεκεμβρίου 201106:09

zeta-xatzhgiannhsΚαιρό είχαμε να ακούσουμε για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και στο τσακ γλιτώσαμε τη μελαγχολία. Βλέπεις, συνήθισε ο οργανισμός μας να ακούμε κάθε λίγο και λιγάκι νεότερα από τη σχέση τους. Αλλά ευτυχώς, τα τελευταία νεότερα που έρχονται από το μέτωπο είναι ευχάριστα.


Εκ-πλη-κτι-κα. Το υπέρλαμπρο ζεύγος εδώ και δύο μήνες (!) μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι. Και μάντεψε που βρίσκεται η νέα ερωτική «φωλίτσα»… δυο βήματα μακριά από το πατρικό της Ζέτας!!!

Ω ναι. Σύμφωνα με το Made in Star, Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης μετακόμισαν στον Κεραμεικό δίπλα στους γονείς της. Και για να δεις πόσο ερωτευμένος είναι ο αοιδός με την Ζέτα, δεν είχε πρόβλημα να εγκαταλείψει την Γλυφάδα, όπου έμενε και να εγκατασταθεί στο κέντρο (πιο κέντρο δεν γίνεται) της Αθήνας. Τώρα για ποιο λόγο αποφάσισαν να μείνουν κοντά στους γονείς, μπορείς να κάνεις τις δικές σου υποθέσεις.

Πάντως, στον Κεραμεικό εκτός από το πατρικό της Ζετας βρίσκεται και το κλειδαράδικο των γονιών της, ενώ πριν λίγο καιρό η ίδια αγόρασε μία ταβέρνα-σουβλατζίδικο, στο οποίο δουλεύει και ο αδελφός της. Εξάλλου, το σπίτι που μετακόμισαν (αν δεν μας απατά η μνήμη ελέφαντα που διαθέτουμε) η Μακρυπούλια το είχε αγοράσει προ Χατζηγιαννη Love affair.

http://www.womenonly.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr