lathi_maliwn

Ασυγχώρητα λάθη γιορτινού στάιλινγκ μαλλιών

29 Δεκεμβρίου 201122:01

lathi_maliwnΤώρα τις γιορτές τα πάρτι δίνουν και παίρνουν ενώ οι κοινωνικές σου εμφανίσεις απαιτούν ένα και μόνο πράγμα: να προσέξεις τα σφάλματα που μπορεί να κάνεις με το στάιλινγκ των μαλλιών σου και που μπορεί να «χαλάσουν» την εμφάνιση σου. Παρακάτω θα βρεις τα ασυγχώρητα για τις μέρες που διανύουμε λάθη μαλλιών που πρέπει να αποφύγεις για να είσαι πάντα κούκλα και να εντυπωσιάσεις με τα σέξι μαλλάκια σου!


Μπούκλα –δαχτυλίδι στο φουλ: επειδή αυτές τις μέρες σε πιάνει το ρομανικό σου δεν αποκλείεται να μην μπεις στο πειρασμό να κάνεις τα μαλλάκι σου μπούκλες. Επειδή όμως μπούκλα από μπούκλα διαφέρει και επειδή το μπούκλες –δαχτυλίδι όλο το κεφάλι είναι τελείως πασέ σαν στιλ, φρόντισε ένα μην υπερβάλεις με το ψαλίδι για τις μπούκλες σου. Εκτός των άλλων θα καταστρέψεις τελείως την τρίχα αυτές τις γιορτινές μέρες. Διάλεξε τις ανάλαφρες μπούκλες που είναι όχι μόνο η επιτομή του ρομαντικού στιλ αλλά σου ταιριάζουν ότι σχήμα προσώπου και να έχεις και λάμψε!

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ραπουντζέλ: τα εξτένσιον όσο και αν σου χαρίζουν μακρύ μαλλάκι είναι απόλυτα αποκρουστικά για τους άντρες. Εκτός του ότι στη μόδα στο κοντό γενικά και το καρέ πιο συγκεκριμένα δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκρουστικό από το να σε χαϊδεύει το αγόρι σου και να πιάνει τις ενώσεις των εξτένσιον! Αν πάλι έχεις ή δη εξτένσιον φρόντισε ένα δείχνουν όσο πιο φυσικά γίνεται και εντυπωσίασε!

Υπερφορτωμένα μαλλάκια: οκ είναι γιορτές και σίγουρα με τα άπειρα αξεσουάρ στο πνεύμα των γιορτών που θα βρεις, άνθρωπος είσαι και παρασύρεσαι. Φρόντισε όμως να μην τα φορέσεις όλα μαζί: η στέκα με τον Άγιο Βασίλη , το κοκαλάκι με το χριστουγεννιάτικο μπισκότο και τα αστεράκια –πιαστράκια δεν είναι ότι καλύτερο για το στιλ των μαλλιών σου. Επίλεξε κάτι πιο γκλάμουρ όπως μια στέκα με ασημένιες λεπτομέρειες για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών και είσαι chic και κούκλα! Η υπερβολή στα αξεσουάρ μαλλιών δεν έκανε ποτέ καλό σε καμία!

Τίνγκα στη λακ: μπορεί τώρα να θέλεις περισσότερο από ποτέ να κρατήσει το χτένισμα σου όμως πρόσεξε μη φτάσεις στο άλλο άκρο και κοκαλώσεις όλες σου τις τρίχες. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις με την χρήση της λακ γιατί όχι μόνο κάνει κακό στην τρίχα σου αλλά είναι και αντιαισθητικό. Ακόμη μην υπερβάλλεις με τις κρέμες μαλλιών γιατί μπορεί να χαλάσουν το μαλλάκι σου και όσο μαλακά και αν είναι τα μαλλιά σου μην βάλεις 1 τόνο μαλακτικό. Γενικά μείνε πιστή στη ρουτίνα των μαλλιών σου και μην αρχίσεις τις υπερβολές μόνο και μόνο γιατί είναι γιορτές και θα είσαι η τέλεια κούκλα!

Τώρα που έμαθες ποια είναι τα λάθη, θα είσαι η απόλυτη θεά του ρεβεγιόν!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr