KORMI_GIA_FILHMA

Κορμί για φίλημα και τον χειμώνα

6 Δεκεμβρίου 201120:06

KORMI_GIA_FILHMAΠλέον ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και το κορμάκι σου ολόκληρο έχει ανάγκη την προσοχή σου. Πώς θα γίνει να διατηρήσεις τη λάμψη σου τις κρύες μέρες και νύχτες; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να είσαι μια θεά με τα κατάλληλα τιπ που πρέπει να ξέρεις!


Μείνε ενυδατωμένη: η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω της ομορφιάς σου και τώρα που μπήκε ο χειμώνας και έπιασε ψυχρούλα δεν αποκλείεται να δεις το δέρμα σου να αλλάζει και να ερεθίζεται πολύ πιο εύκολα. Οι τοξίνες του οργανισμού σου βρίσκουν διέξοδο στο δέρμα σου και “βγαίνουν” έτσι στην επιφάνεια προς μεγάλη σου απογοήτευση. Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να “ανοίξεις” τους πόρους του δέρματος σου, με τον ατμό με την κλασσική και γνωστή συνταγή της πετσέτας και του ατμού από την κατσαρόλα για το πρόσωπο αλλά και με τη σάουνα για όλο το κορμάκι σου και κυρίως να επενδύσεις στην απολέπιση. Έτσι θα βοηθήσεις την κυκλοφορία του αίματος να γίνεται σωστά και το δέρμα σου δε θα έχει μαζεμένο σμήγμα και θα δείχνει λαμπερό και φρέσκο, χωρίς αντιαισθητικές κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Τα πιο απαιτητικά σημεία: οι αγκώνες και τα γόνατα αλλά και οι φτέρνες σου είναι σημεία του κορμιού που τείνουν να δείχνουν ολοένα και πιο αφυδατωμένα και “σκληρά” αν δεν τα περιποιηθείς σωστά αφού το δέρμα εκεί είναι πιο τραχύ, εδικά το χειμώνα. Απομάκρυνε με σκραμπ για το σώμα τα νεκρά κύτταρα της κάθε περιοχής και ενυδάτωσε συχνά την περιοχή για να μη δείχνει αφυδατωμένη και ξηρή και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Γύρισέ το: από λοσιόν σε κρέμα! Οι κρέμες έχουν πολύ περισσότερες ενυδατικές ιδιότητες από ότι οι λοσιόν που συνήθως σε καλύπτουν το καλοκαίρι αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και τον χειμώνα. Έτσι αποφεύγεις την αφυδάτωση του δέρματος σου στα πιο “δύσκολα” και απαιτητικά σημεία του κορμιού σου και η ενυδατική σου επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα του δέρματος σου. Άπλωσε σχολαστικά σε όλο σου το κορμάκι την ενυδατική σου κρέμα και θα δεις ότι θα αλλάξει αμέσως όψη! Ενυδατικά στοιχεία που πρέπει να επιλέξεις είναι το μέλι και η καρύδα!

Μην ξεχνάς τα χεράκια: με την αύξηση της υγρασίας τον χειμώνα, τα χέρια σου γίνονται ξηρά και αφυδατωμένα. Αυτό μπορεί να έχει ήδη γίνει από το καλοκαίρι και τις ακτίνες του ηλίου, αλλά τώρα είναι η εποχή που πρέπει να φροντίσεις τα χεράκια σου. Μια κρέμα χεριών με βάση το αμύγδαλο και ενυδατικά έλαια είναι ότι πρέπει για τα χεράκια σου, έτσι ώστε να λάμψουν ξανά!

Απαλό σαπουνάκι: αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, με το που θα μπει ο χειμώνας, ξέχασε τα “βαριά” αφρόλουτρα και επίλεξε απαλά σαπούνια που δεν αφυδατώνουν το δερματάκι σου αλλά αντίθετα το ενυδατώνουν σωστά. Έτσι θα θρέψεις το δέρμα σου που διψάει αυτή την εποχή του χρόνου και θα μπορείς να καυχιέσαι ότι έχεις τέλειο και σέξι δερματάκι!

Από την Ελένη Αναστασάκη 

http://www.womenonly.gr


Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr