gynaikeio_style

Ποιο είναι το στιλ σου

29 Νοεμβρίου 201117:08

gynaikeio_styleΣαν μοναδική γυναίκα που είσαι, γοητεύεσαι από συγκεκριμένες τάσεις της μόδας, τις υιοθετείς και φτιάχνεις το δικό σου, μοναδικό στιλ.

Αυτό το στιλ είναι που σε καθορίζει, σε χαρακτηρίζει και οι γύρω σου καταλαβαίνουν πολλά απ’ αυτό.

Τι λέει το στιλ σου; Πίστεψέ με, πολλά!


Όποιος σε βλέπει για πρώτη φορά παίρνει μια μικρή ιδέα για τον χαρακτήρα σου, υποψιάζεται το χιούμορ σου μέχρι που φαντάζεται και την ερωτική σου συμπεριφορά.

Διάλεξε λοιπόν το στιλ σου, αποφάσισε τι «μήνυμα» θέλεις να στείλεις στους γύρω σου και μείνε μοναδική!

Στιλ Μποέμ

Αποτελεί μια διαχρονική τάση που ξεχωρίζει κάθε σεζόν ανεξάρτητα από τις τάσεις που οι μεγάλοι οίκοι προβάλουν. Τα “boho” κορίτσια είναι λίγο τρελούτσικα, λίγο φερμένα από την δεκαετία των ‘70s, αλλά πάντα γεμάτα στιλ και πολύ φαντασία. Ριχτά ρούχα, χρώματα και λουλούδια χαρακτηρίζουν το boho στιλ. Και το «κλειδί» του boho είναι τα αξεσουάρ. Μεγάλα σκουλαρίκια, πολύχρωμα κολιέ, αέρινα φουλάρια δίνουν σ’ αυτό το στιλ μια απίστευτη μοναδικότητα.

Το στιλ τις αγριόγατας

Σ’ αρέσει να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, αφήνοντας πίσω σου μία αύρα λάμψης. Το sex appeal σου δεν αφήνει πολλούς ασυγκίνητους και αυτό φαίνεται και στις ενδυματολογικές σου επιλογές. Λατρεύεις τα εφαρμοστά ρούχα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που αναδεικνύουν το σέξι κορμί σου και συμπληρώνεις την εκθαμβωτική σου εμφάνιση με εντυπωσιακά αξεσουάρ που τραβάνε τα βλέμματα.

Κλασικό στιλ

Είτε ξύπνησες και πήρες breakfast at Tiffany’s, είτε ζεις σε μια ταπεινή συνοικία της Αθήνας, αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ούτε είναι δυνατόν να διανοηθεί κανείς ότι στις  φλέβες της μετενσάρκωσης στης Audrey Heburn που βλέπουν μπροστά τους, δεν ρέει γαλάζιο αίμα. Αυτό το διαχρονικό και τόσο σικ στιλ, κρατάει τα ηνία στον κόσμο της μόδας εδώ και πολλές δεκαετίες και ολόκληροι οίκοι μόδας έχουν κάνει περιουσίες λανσάροντας μόνο το classic style. Φορέματα με άψογη εφαρμογή, γόβες και τσάντες που αποπνέουν φινέτσα και φυσικά πέρλες είναι τα σήματα κατατεθέντα του συγκεκριμένου στιλ.

Μοντέρνο chic στιλ

Η Victoria Beckham είναι το ίνδαλμά σου και όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι η επιτομή του μοντέρνου chic.  Οι ενδυματολογικές σου επιλογές δεν «φωνάζουν», αλλά αποπνέουν μια υπέροχη φινέτσα. Λατρεύεις τα σακάκια και τα λευκά πουκάμισα, τα καλόγουστα αξεσουάρ και τα μοντέρνα παπούτσια.

Στιλ σπορ

Το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι σου. Κι όταν δεν είσαι στο γυμναστήριο, ανεβαίνεις βουνά, κατεβαίνεις ποτάμια, κάνεις πικ νικ ή camping στην εξοχή ή τον γύρο της Αττικής με το ποδήλατό σου. Το ντύσιμό σου είναι άνετο, η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με άνετα ρούχα και είσαι έτοιμη για όλα εκτός από το να φορέσεις δωδεκάποντα. Δεν αποχωρίζεσαι από την άνεση των αθλητικών σου, του τζιν σου ούτε στην δουλειά κάνοντας τους fan του dress code να βγάζουν καπνούς. Τι να κάνουμε όμως… ένα «αντισυμβατικό» κορίτσι είναι πάντα ενδιαφέρον!

Στιλ Ρετρό

Ρομαντική και ονειροπόλα, λατρεύεις το ρετρό και το στιλ άλλων εποχών. Είσαι ένα μοντέρνο κορίτσι αλλά δεν το κάνεις και θέμα…  Ο χαρακτήρας σου είναι τόσο ενδιαφέρον και μοναδικός που δεν έχεις ανάγκη από καμία πασαρέλα να σου υποδείξει τι να επιλέξεις για την ντουλάπα σου. Οι επιλογές σου είναι πάντα μοναδικές. Λατρεύεις τα βολάν, τις απαλές γραμμές που κολακεύουν το σώμα και τα αξεσουάρ που αποπνέουν θηλυκότητα.

http://fe-mail.gr



Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr