mallia_adynatizoyn

Πολύτιμα μυστικά μαλλιών που… αδυνατίζουν

23 Νοεμβρίου 201120:28

mallia_adynatizoynΘέλεις να δείξεις πιο αδύνατη αλλά χωρίς να χρειάζεται να πεθάνεις της πείνας; Τότε το κατάλληλο χτένισμα ή στιλ μαλλιών αλλά και κόψιμο σε μεταμορφώνει και σε κάνει να δείχνεις πολύ πιο αδύνατη. Μάθε όλα τα μυστικά για το πώς θα καταφέρεις να δείχνεις σαν να έχασες πολλά κιλά με όπλο σου τα μαλλάκια σου!


Κάτω από τον ώμο: ένα κούρεμα που φτάνει μέχρι τον ώμο ή τον υπερβαίνει δημιουργεί την εντύπωση ότι έχεις πιο μακρόστενο και πιο αδύνατο πρόσωπο ενώ τα κοντά κουρέματα δεν είναι καλή επιλογή μιας και σε κάνουν να δείχνεις πιο “φαρδιά”. Άρα δεν έχεις παρά να προτιμήσεις τα πιο μακριά κουρέματα που φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τον ώμο.

Παίξε με το φιλάρισμα: το φιλάρισμα προσθέτει κίνηση και άρα κάνει το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτοκαμωμένο ενώ τα μονοκόμματα κουρέματα όχι μόνο δεν σε αδυνατίζουν αλλά σε μεγαλώνουν κιόλας γι’ αυτό απόφυγε τα! Δώσε κίνηση και νάζι στα μαλλάκια σου που σου αφαιρεί κιλάκια ενώ σου δίνει μοντέρνο αέρα! Το διπλοσάγονο εξαφανίζεται ενώ τα μαλλάκια σου αποκτούν όγκο και μεταμορφώνονται!

Γύρισε τα στο πλάι: φέτος η χωρίστρα είναι must κυρίως στη μέση όμως αν θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη τότε δεν έχεις παρά να φέρεις τη χωρίστρα σου στο ένα πλάι για να εξαφανίσεις τα μαγουλάκια σου και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχει γωνίες! Έτσι ειδικά αν έχεις στρογγυλό προσωπάκι με έντονα μαγουλάκια θα “σπάσεις” λιγάκι την στρογγυλάδα ενώ θα είσαι απόλυτα στιλάτη και μοντέρνα!

Το χρώμα παίζει ρόλο: είτε έχεις σγουρά μαλλάκια είτε ίσια το σίγουρο είναι ότι σε κάποια φάση της ζωής σου θα τα βάψεις. Αλλά τι χρώμα θα τα βάψεις για να δείχνεις πιο αδύνατη; Το χρώμα που θα επιλέξεις πρέπει να δείχνει φυσικό επάνω σου για να σου αφαιρέσει πόντους ενώ γενικά έχε κατά νου ότι πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις σε αδυνατίζουν σε σχέση με τις πιο ξανθές αποχρώσεις. Βρες την απόχρωση εκείνη που ταιριάζει άψογα στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και προσπάθησε να μην σκουρύνεις το μαλλάκι σου πάνω από δύο τόνους για καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι ανταύγειες, τα φλασάκια και τα άλλα: αν θέλεις να δώσεις κίνηση και τσαχπινιά στο μαλλάκι σου τότε δεν έχεις παρά να τονίσεις ένα μονότονο χρώμα με ανταύγειες που σε φωτίζουν και φυσικά σε αδυνατίζουν! Οι ανταύγειες προσφέρουν κίνηση στα μαλλιά σου και ειδικά αν πέφτουν ανάλαφρα στο μέτωπο σε “κόβουν” με αποτέλεσμα να δείχνεις πιο αδύνατη εύκολα και απλά!

Φράντζες και αφέλειες τριγύρω πολλές: η φράντζα μπορεί μέχρι τώρα να μην σε τρέλαινε και πολύ τώρα όμως και αν θέλεις να δείχνεις πιο αδύνατη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις δίαιτα, οφείλεις να την τολμήσεις! Η φράντζα που είναι έντονη και γεμάτη κόβει στην ουσία το προσωπάκι σου με αποτέλεσμα να σε αδυνατίζει αλλά και να μικραίνει το μέτωπο σου, ειδικά αν έχεις μεγάλο μέτωπο. Οι αφέλειες ναι μεν δίνουν μια κίνηση στα μαλλιά σου και ειδικά αν τις φέρεις προς το ένα πλάι δείχνουν το προσωπάκι σου πιο στενό και άρα εσένα όλο και πιο αδύνατη!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr


Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr