nyfika_xarti_ygeias

Νυφικά.. φτιαγμένα από χαρτί υγείας!

6 Σεπτεμβρίου 201116:26

nyfika_xarti_ygeiasΚάτι η οικονομική κρίση που υποχρεώνει τους πάντες – ακόμα και τα μελλόνυμφα ζευγάρια να περιορίσουν τα έξοδα του γάμου, κάτι ο οικολογικός ζέφυρος που πνέει ανά την υφήλιο, μια ιστοσελίδα πριν από μερικά χρόνια είχε την έμπνευση να διοργανώσει διαγωνισμό για το σχεδιασμό και τη δημιουργία νυφικών με μοναδικό υλικό το χαρτί τουαλέτας!..


Η ιδέα αυτή είχε μεγάλη ανταπόκριση, κι έτσι η ιστοσελίδα Cheap Chic Weddings επαναλαμβάνει το διαγωνισμό κάθε χρόνο.

Το σκεπτικό της ιστοσελίδας είναι απλό: γιατί να μην εξοικονομηθούν χρήματα από το νυφικό φόρεμα τα οποία θα μπορέσει το νιόπαντρο ζευγάρι να αξιοποιήσει για το γαμήλιο ταξίδι ή για τον εξοπλισμό του σπιτικού του.

Για το 2011, στα πλαίσια του 7ου Ετήσιου Διαγωνισμού Νυφικών από Χαρτί Υγείας, περισσότερα από 1.000 νυφικά σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από αυτό το κοινότυπο και φθηνό υλικό και μερικά από αυτά ήταν τόσο chic και “καλοραμμένα” που όχι μόνο δεν μπορούσες να διακρίνεις το υλικό κατασκευής τους αλλά θα τα ζήλευαν επώνυμοι σχεδιαστές που συνεργάζονται με μεγάλους οίκους νυφικών.

Όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό επιτρεπόταν να χρησιμοποιήσουν απεριόριστες ποσότητες από χαρτί υγείας ενώ μπορούσαν να μοντάρουν τα κομμάτια του νυφικού με κόλλα, κολλητική ταινία αλλά και με κλωστές ραψίματος.

Την πρώτη θέση για το 2011 κατέκτησε η Σούζαν Μπρέναν από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η οποία σχεδίασε και δημιούργησε ένα στράπλες κομψό νυφικό από χαρτί τουαλέτας και απέσπασε το μεγάλο βραβείο των 1.000 δολαρίων.

Για να φτιαχτεί το νυφικό χρησιμοποιήθηκαν 4 ρολά χαρτί υγείας, ισχυρή κόλλα και ταινία συσκευασίας.

Το νυφικό της Σούζαν διακοσμούνταν με φτερά και λουλούδια στο μπούστο ενώ για να σταθεί το νυφικό στο σώμα χρησιμοποιήθηκαν μικρές πιέτες στο μπούστο και τη μέση.

Τα νυφικά που κατέκτησαν την δεύτερη και την τρίτη θέση στο διαγωνισμό ήταν εξίσου ευφάνταστα και πραγματικά ξεγελούν το μάτι… νομίζεις ότι έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα!..

http://wedding-news.gamos-guide.gr


Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr