valitsa_kalokairi

Τι να βάλεις στην καλοκαιρινή σου βαλίτσα

31 Ιουλίου 201123:01

valitsa_kalokairiΗ βαλίτσα των διακοπών σου είναι ίσως το πιο ιερό πράγμα που θα χρειαστεί ποτέ να κουβαλήσεις! Περιέχει μέσα από κρέμες και καλλυντικά μέχρι -το σημαντικότερο- μια μικρογραφία της γκαρνταρόμπας σου: όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια έχουν μια θέση σε αυτή τη βαλίτσα σου! Διάβασε παρακάτω ποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου θα δώσουν αγώνα για μια θέση στη …βαλίτσα σου!


Το καλοκαιρινό μικρό μαύρο φόρεμα: το LBD (Little Black Dress) στην καλοκαιρινή hot εκδοχή του είναι πιο κοντό, πιο σέξι και είναι το απόλυτο must της βαλίτσας σου! Πρόκειται για ένα φόρεμα που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο ποτό στην πισίνα και αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια σου! Επιπλέον είναι το μοναδικό ίσως κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που μπορεί να συνδυαστεί με όποιο αξεσουάρ -αλλά και σε οποιοδήποτε χρώμα- θέλεις!

Μονόχρωμα ή πολύχρωμα τα παρεό σου δεν πρέπει να μείνουν εκτός βαλίτσας!

Αγαπημένο μου παρεό: το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σου παρεό! Εμπριμέ, μονόχρωμο ή πολύχρωμο το παρεό σου λέει πολλά για εσένα που το φοράς!

Τα μαγιό σου και τα μάτια σου: οκ μετά από πολύωρη έρευνα και αφού έλιωσες δύο ζευγάρια παπούτσια, ψάχνοντας το μαγιό των ονείρων σου -που θα κρύβει τα ψωμάκια σου και θα δείχνει δύο νούμερα μεγαλύτερο το στήθος σου- αποφάσισες να το στριμώξεις στη βαλίτσα σου και να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέγα λάθος! Εκτός από το καινούργιο σου μαγιό, βάλε στη βαλίτσα και άλλα δυο τουλάχιστον μαγιό που θα χρειαστούν όχι μόνο για να κάνεις διαφορετικές εμφανίσεις στην παραλία αλλά και γιατί αλλάζοντας μαγιό επιτρέπεις στο μαύρισμα σου να γίνει πιο ομοιόμορφο! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα ολόσωμο στράπλες μαγιό που- εκτός του ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου- θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το μαύρισμα των ονείρων σου και ένα one shoulder μπικίνι που θα σου εξασφαλίσει τέλειο μαύρισμα και στην κοιλίτσα και στην πλάτη σου!

Το καυτό σορτσάκι: επειδή καλοκαίρι χωρίς σορτσάκι είναι σαν παγωτό χωρίς σοκολάτα, δεν έχεις παρά να αφήσεις τον απαραίτητο χώρο στη βαλίτσα σου για το αγαπημένο σου all time classic, σορτσάκι!

Τζιν ή σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα το σορτσάκι αυτό μπορεί να σε συντροφεύει από το πρωί στη θάλασσα μέχρι το βράδυ στ μπαράκια και να συγκεντρώνει τα βλέμματα στα ποδαράκια σου!

Τοπ προτίμηση της σεζόν: σε λαδί χρώμα εμπνευσμένο από το safari look!

Τοπ, τοπ, τοπ, τοπ, τοπ, τοπ: τουλάχιστον 6 είναι τα τοπάκια που πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Υπολόγισε ότι για μια εβδομάδα από ένα τοπάκι τη μέρα και θα βγεις και μείον ενώ θα αναγκαστείς να βάλεις το ίδιο τοπ ξανά! Επίλεξε αμάνικα, στράπλες ή φανελάκια που θα μπορείς να βάλεις όλη μέρα στα αγαπημένα σου χρώματα. Κοραλλί, κίτρινα, μπλε ελεκτρίκ και φούξια είναι τα χρώματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο νησί!

Σαγιονάρες τριγύρω πολλές, πάρα πολλές: τουλάχιστον δύο ζευγάρια σαγιονάρες, ένα για την παραλία και ένα για τις βραδινές σου περιπλανήσεις είναι απαραίτητα! Με ψάθινο πάτο για την παραλία -για αν μην “ανάψει” το πόδι σου με το δέρμα- και λουλούδια ή πετρούλες και κοχύλια για ντεκόρ και ένα βραδινό ζευγάρι σε ένα ουδέτερο χρώμα π.χ. λευκό ή μαύρο για το βράδυ για να μπορέσεις να το φορέσεις με πολλά διαφορετικά σύνολα. Εννοείται ότι και στο νησί ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα δε θα σου κακοπέσουν απλά φρόντισε το τακούνι να μην ξεπερνάει τους 6-7 πόντους γιατί όσο να πεις δε λέει καλοκαιριάτικο να δεις το πόσο καλό είναι πλακόστρωτο στο νησί

Κάπρι: ένα παντελονάκι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη βαλίτσα σου. Επίλεξε ένα κάπρι που μπορεί να φορέσεις το πρωί με τη σαγιονάρα σου στον καφέ και το βράδυ στο ποτό με τα πέδιλα σου και γλίτωσε πολύτιμο χώρο στη βαλίτσα σου! Στην τζιν ή μαύρη εκδοχή του είναι ότι πρέπει για τις διακοπούλες σου!

Μην ξεχάσεις για να μην πουντιάσεις: ακόμη και αν έχει 50 βαθμούς μια λεπτή ζακετούλα είναι ότι πρέπει για την γλυκιά βραδινή ψιχρούλα στο νησί και καλές διακοπές!

Από την Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr


Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr