gamiliotaxidi_vienni

Γαμήλιο Ταξίδι Βιέννη – Βουδαπέστη

16 Μαΐου 201117:23

gamiliotaxidi_vienniΠόλεις πλημμυρισμένες με ζωντανούς απόηχους της παλιάς τους δόξας, ο πιο υπέροχος προορισμός για το γαμήλιο ταξίδι σας!..

Βιέννη, μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, με διαχρονική ομορφιά.

Τα παλιά αριστοκρατικά κτίρια, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου, ένας από τους επιβλητικότερους της Ευρώπης, η φημισμένη Όπερα, τα παλάτια και τα μεγαλοπρεπή ανάκτορα, τα απέραντα καταπράσινα πάρκα της, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ιδανική για ένα νιόπαντρο ζευγάρι.

Αν είστε ρομαντικοί, σίγουρα στο περίπατό σας θα θέλετε να σιγοψιθυρίσετε τον «Γαλάζιο Δούναβη» και θα απολαύσετε ένα δείπνο με βιολιά!..

Αν τρελαίνεστε για «γλυκούς πειρασμούς», η Βιέννη είναι η πόλη που θα λατρέψετε!..

Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της προσφέρουν ότι λαχταρά η καρδιά σας: αρχοντιά, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, άψογο σέρβις.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τη διαδρομή από Βιέννη για Σάλτσμπουργκ με το Imperial Amadeus luxury intercity train. Μια μοναδική εμπειρία!..

Η Βουδαπέστη, ανακαλεί στη μνήμη υπέροχες μελωδίες από τσιγγάνικα βιολιά!..

 Θα σας συνεπάρει και με τα αρχοντικά της κτίρια, τις γέφυρες και το ήρεμο τοπίο του ποταμού που διασχίζει την πόλη. Στις δυο όχθες του Δούναβη
απλώνονται η Πέστη αριστερά σε μια πεδιάδα και η Βούδα δεξιά πάνω σε λοφίσκους. Οκτώ θαυμαστές γέφυρες ενώνουν ακόμη και σήμερα τις δύο πόλεις, που πριν από
έναν αιώνα περίπου έγιναν μια!..

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη για να θαυμάσετε υπέροχα μεσαιωνικά χωριά.

http://www.gamos-guide.gr/

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr