kordela_kefali

Η επιστροφή της κορδέλας επί…κεφαλής!

5 Μαΐου 201100:00

kordela_kefaliΜε ανοιξιάτικη διάθεση και ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σου, ψάχνεις να βρεις ποιο είναι αυτό το αξεσουάρ της σεζόν που θα απογειώσει το λουκ σου.

Κατά μήκος του μετώπου: η πολύ στενή κορδέλα που φοριέται κατά μήκος του μετώπου είναι το πιο hot τρεντ της σεζόν, γι’ αυτό δώσε προσοχή. Μια πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει το chic από τις απόκριες. Εξάλλου οι απανταχού διάσημες και fashionistas έχουν ήδη υιοθετήσει το λουκ.

Πώς θα το πετύχεις: αν έχεις μακριά μαλλιά και χωρίστρα στη μέση είναι πολύ εύκολο να στερεώσεις τη λεπτή κορδέλα κατά μήκος του μετώπου σου. Οι αφέλειες ναι μεν συνδυάζονται και αυτές με την κορδέλα αλλά είναι προτιμότερο να τολμήσεις το λουκ με πιο μακριά τα μπροστινά μαλλιά. Το συγκεκριμένο λουκ είναι ικανό να σου προσδώσει όποιο ένα έθνικ και boho στιλ που πολλές θα ζηλέψουν!

Διπλή κορδέλα, διπλή χαρά: η διπλή κορδέλα ειδικά στη μαύρη της εκδοχή είναι από τα πιο δημοφιλή τρεντ της σεζόν. Ταίριαξε τέλεια την διπλή κορδέλα με κότσο και μεταμορφώσου στο απόλυτο hairstyle icon! Έτσι μιλάμε για 2 σε ένα! Όγκο ψηλά και διπλή κορδέλα είναι ότι πρέπει για να κάνεις όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου και να ακολουθήσουν επιφωνήματα θαυμασμού! Η διπλή κορδέλα σου ταιριάζει τέλεια και με τις αφέλειες και

Σαν χίπισσα: αν θέλεις να κάνεις λιγάκι πιο χίπικο ή μποέμικο το λουκ σου δεν έχεις παρά να τολμήσεις να εντυπωσιάσεις με τη δύναμη της κορδέλας-μπαντάνας( που μπορεί να είναι λεπτή ή πιο χοντρή) που είναι πιο φαρδιά και φοριέται στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Πώς θα τολμήσεις σωστά το λουκ: Τύλιξε μια λεπτή κορδέλα γύρω από την κορυφή του κεφαλιού σου και πρόσεξε να μην μαζεύονται τα μαλλάκια σου γύρω από τα αυτιά σου. Αν έχεις αφέλειες φρόντισε να φορέσεις την κορδέλα πάνω από τις αφέλειες, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σούπερ.

Τιπ: φρόντισε η κορδέλα σου να μην “ανεβαίνει” προς τα επάνω και δημιουργείται μεγάλος όγκος στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Αν χρειαστεί “κατέβαζε” την κορδέλα σου προς τα κάτω έτσι ώστε να μη δημιουργείται μεγάλη διαφορά.

Η “χοντρή” κορδέλα: η χοντρή κορδέλα όχι μόνο σου χαρίζει απαράμιλλο στιλ αλλά και κρατάει τα μαλλάκια σου στη θέση τους. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφωθείς σε μαθητιούσα σχολείου αλλά και σε style icon. Τα οβάλ γυαλιά ηλίου σε συνδυασμό με τη χοντρή κορδέλα είναι από τα must λουκ του καλοκαιριού, που πρέπει να υιοθετήσεις!

Από την Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr/

 



Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr