FENG_SUI

Ανοιξιάτικο φενγκ σούι για το σπίτι!

18 Απριλίου 201118:58

FENG_SUIΗ άνοιξη είναι μια εποχή που σε πιάνει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη ζωή σου και να αλλάξεις ότι σε ενοχλεί ενώ αφήνεις το καινούργιο να μπει στη ζωή σου! Το σπίτι σου είναι η φωλίτσα σου και πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και να σε ηρεμεί.


Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου με τη δύναμη του φένγκ σούι και θα πλημμυρίσει το σπίτι σου χαρά, χρήμα, θετική αύρα και έρωτα!

Αν νιώθεις ότι η ενέργεια σου έχει πέσει πολύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και να δεις την ενέργεια σου να σκαρφαλώνει στα ύψη: κάνε χώρο στο δωμάτιο ή το σπίτι σου για οτιδήποτε καινούργιο και συναρπαστικό και πέταξε οτιδήποτε παλιό, ειδικά να σου έχει αφήσει πικρές αναμνήσεις από το παρελθόν. Η Άνοιξη είναι μια εποχή πριν την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, και οι αρνητικές σκέψεις και τα αντικείμενα που συνδέονται με αρνητικές καταστάσεις δεν έχουν θέση σε κανένα σημείο του σπιτιού σου!
Για καλύτερη υγεία δεν έχεις παρά να δώσεις το βάρος στην κουζίνα σου και να πετάξεις από εκεί οτιδήποτε άχρηστο, περιττό ή ακόμη και παλιό που μπλοκάρει την ενέργεια σου! Ιδιαίτερα βασικό είναι και το ψυγείο σου , το φούρνο σου αλλά και το τραπέζι της τραπεζαρίας από οτιδήποτε παλιό και άχρηστο και κυρίως από τα σκουπίδια. Η κατάσταση της κουζίνας αντιπροσωπεύει την κατάσταση της υγείας σου και δεν έχεις παρά να κάνεις μια χάρη στον εαυτό σου και να πετάξεις οτιδήποτε δεν είναι πλέον χρήσιμο! Άφησε στην ενέργεια σου τον απαραίτητο χώρο να κινηθεί και σταμάτα να την μπλοκάρεις!
Αν τα αισθηματικά σου έχουν μπλοκάρει και δεν σε κοιτάζει άντρας, τότε μην ανησυχείς απλά κάπου έχει παγιδευτεί η σεξουαλική σου αύρα: κάνε χώρο στο υπνοδωμάτιο σου , στη ντουλάπα σου για τον έρωτα που θέλεις να έρθειει. Αν δεν πετάξεις το παλιό πώς είναι δυνατόν να κάνεις χώρο για το καινούργιο και συναρπαστικό πρόσωπο που θα σου αλλα΄ξει την ψυχολογία και τη ζωή; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αδειάσεις το χώρο σου από τα περιττά και να δώσεις έμφαση στην κρεβατοκάμαρα σου δίνοντας της την απαραίτητη σεξουαλική αύρα με χρώματα όπως το πορτοκαλί και το κόκκινο που θα φέρουν το πάθος στο κρεββάτι σου
..
Φωτεινά, φωτεινά: τα φωτεινά δωμάτια του σπιτιού είναι αυτά που θα γίνουν τα αγαπημένα σας αυτήν την Άνοιξη! Το φως του ήλιου είναι ότι καλύτερο να μπαίνει μέσα στο σπίτι και να σου φτιάχνει τη διάθεση!Φωτεινά κίτρινα, λαμπερά πράσινα, εντυπωσιακά κόκκινα όλα είναι μέσα στη μόδα για το σπίτι σου και δεν έχεις παρά να τα προτιμήσεις!

Τα χρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φένγκ σούι: απαλά χρώματα όπως το ροζ και το γαλάζιο φέρνουν ηρεμία ενώ γήινα χρώματα όπως το καφέ και οι αποχρώσεις του μπεζ είναι ιδανικές για την κουζίνα.
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13371&subid=2&pubid=125726702

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr