craigslist-spania-zoa

Πούλαγε σπάνια είδη ζώων στο διαδίκτυο!

15 Απριλίου 201111:48

craigslist-spania-zoaΠοινή φυλάκισης πέντε ετών και πρόστιμο ύψους 250.000 δολλαρίων αντιμετωπίζει ένας 57χρονος Αμερικανός που πουλούσε παρανόμως ταριχευμένα σπάνια είδη ζώων στο διαδίκτυο.

Ο Τζέιμς Ντίκσον από την πόλη Πασίφικα της Καλιφόρνιας καταδικάστηκε από δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο για παράνομη εμπορία προστατευόμενης πανίδας, η οποία περιελάμβανε μια πολική αρκούδα, ένα λευκοκέφαλο αετό  της Βορείου Αμερικής και μια τίγρη της Σιβηρίας.

Ο 57χρονος πούλαγε τα ταριχευμένα ζώα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας εμπορικών συναλλαγών Craigslist και αποκόμιζε σημαντικά ποσά.

Όπως ανακάλυψαν μυστικοί πράκτορες της αμερικανικής υπηρεσίας Αλιευμάτων και Άγριας Πανίδας ο Ντίκσον διέθετε, μεταξύ άλλων, μια καφέ αρκούδα έναντι 14.000 δολαρίων, μια μαύρη αρκούδα έναντι 3.800 ευρώ και το τομάρι μιας αρκούδας γκρίζλι έναντι ποσού 4.500 ευρώ.

Πηγή:econews

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr