Ζαφ. Δουδουλακάκη, ΩΡΛ: Οι γιατροί του Ν. Ροδόπης στο πλευρό των πολιτών όλο το 24ωρο (video)

24 Μαρτίου 202010:45

Με το κεντρικό μήνυμα ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε στο Ν. Ροδόπης ,η κ. Ζαφειρούλα Δουδουλακάκη, ΩΡΛ διαβεβαίωσε ακροατές και τηλεθεατές του RCHANNEL ότι οι γιατροί της περιοχής είναι σε διαρκή εγρήγορση και πάντα στις επάλξεις για να σηκώσουν το βάρος της πρωτοβαθμιας περίθαλψης!

Αφού αναφέρθηκε σε επιμέρους ιατρικά θέματα της ειδικότητάς της η κ. Ζαφ. Δουδουλακάκη έδωσε ιδαίτερη έμφαση στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας από τις ευπαθείς ομάδες, επεσήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την μη τήρηση του μέτρου της οικειοθελούς απομόνωσης απο τους επαναπατρισθέντες οικονομικούς μετανάστες και σπουδαστές και παρότρυνε τους συμπολίτες μας να απευθύνονται στους γιατρούς του νομού για κάθε απορία που έχουν!

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης με πρωτοβουλία του Προέδρου του κ. Κων. Χαριτόπουλου έχει συγκροτήσει ομάδα task force για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και τα μέλη του Συλλόγου ακολουθώντας οδηγίες ΕΟΔΥ στηρίζουν την συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιδιώτες γιατροί του Ν. Ροδόπης συμμετέχουν με κάθε τρόπο στην ενημέρωση , πρόληψη κι ευαισθητοποίηση του κοινού της Ροδόπης με αίσθημα ευθύνης, επαγγελματικής συνέπειας και αυταπάρνησης.

Αρθρογράφος