Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη η κεντρική συναυλία των Ελευθερίων 2022

12 Μαΐου 202221:49

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

..Σε εξέλιξη βρίσκεται η συναυλία της μοναδικής κ. Ελευθερίας Αρβανιτάκη στα Ελευθέρια Θράκης 2022 στην Κομοτηνή, αλλά δυστυχώς για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στην πλατεία της πόλης δεν υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσουν την μοναδικό ηχοδρώμενο.

…Οι φιλότιμες προσπάθειες για live μετάδοση από τους συναδέλφους των διαδικτυακών μέσων της Ροδόπης δεν μπορούν να καλύψουν το κενό που δημιουργεί η απουσία της τηλεοπτικής κάμερας, αλλά και αποκλείει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού που δεν είναι εξοικειωμένο στις ψηφιακές τεχνολογίες.

… Το ίδιο άλλωστε συνέβη και για τις λίγες εκδηλώσεις των Ελευθερίων που άξιζε να μεταδοθούν τηλεοπτικά στο ευρύτερο κοινό της Ροδόπης…

…Οι υπεύθυνοι της ΔΚΕΠΠΑΚ αλλά και ο Δήμαρχος Κομοτηνής με τους συνεργάτες του οφείλουν να απαντήσουν για αυτή την βουβαμάρα που επικρατεί φέτος στα Ελευθέρια 2022 …

Είναι αδιανόητο για το επίπεδο και το κόστος των εκδηλώσεων, όπως η αποψινή συναυλία, να μην υπάρχει αναμετάδοση που ταυτόχρονα θα σήμαινε και ευρεία δημοσιότητα για την πόλη αλλά και τους διοργανωτές της.

.. Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο τα έξοδα προβολής των Ελευθερίων 2022 σε μμε της Κομοτηνής σε ποιό ακριβώς επίπεδο δημοσιότητας ανταποκρίνονται.

6Ω0ΛΟΚΩΩ-ΟΘΞ

67ΜΤΟΚΩΩ-35Ψ

 

…Χρόνια Πολλά Ελεύθερη Θράκη!

 

Αρθρογράφος