Ξέφρενο πάρτυ του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ στο Art Attack της Αλεξανδρούπολης!

16 Φεβρουαρίου 202014:03

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Στον καινούργιο καλλιτεχνικό πολυχώρο της Αλεξανδρούπολης Art Attack, που με πολύ αγάπη  πρόσφερε η ιδιοκτήτριά του κα Λία Βουλγαρίδου, πραγματοποιήθηκε το φετινό αποκριάτικο μασκέ πάρτυτου Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ.

Ο Μπομπ ο Μαστοράκος, η Κάρμεν, ο Οβελίξ υποδέχθηκαν όλη την οικογένεια του Κότινου και διασκέδασαν μαζί τους από το πρωΐ μέχρι αργά το μεσημέρι.

Το δραστήριο ΔΣ του Συλλόγου μαζί με γονείς και φίλους είχαν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε μία ακόμη εκδήλωση του Κότινου να δημιουργήσει εικόνες χαράς και κεφιού, να παράξει αναμνήσεις και να δώσει ακόμη μία ώθηση προς την εξωστρέφεια και την υπέρβαση , την “υπερπήδηση” όσων περισσοτέρων δυσκολιών είναι δυνατόν!

Σε αυτό βοήθησε και η δυναμική που αναπτύσσεται στον πολυχώρο  Art Attack που φτιάχτηκε µε Αγάπη, Χαρά και Δηµιουργικότητα για ΟΛΑ  τα παιδιά.

Όπως μας είπε και η κ. Λία Βουλγαρίδου, “Θελουµε να φέρουµε σε επαφή µικρούς και µεγάλους µε το χώρο του θεάτρου και των τεχνών. Το Art Attack θα αποτελέσει το µοναδικό προορισµό για την ψυχική εξερεύνηση µέσα από την ανακάλυψη και έκφραση των ανθρωπίνων συναισθηµάτων. Ανεξάρτητου ηλικίας, η ζωή είναι ένα έργο τέχνης και τα βιώµατα µας το κάνουν πολύχρωµο και ενδιαφέρον. Η συναισθηµατική ανάπτυξη δεν σταµατά ποτέ και ο βασικότερος σκοπός αυτού του χώρου είναι να αισθανθείτε ελεύθεροι και ασφαλείς να καταθέσετε την προσωπική σας αλήθεια. Δείξτε µας εµπιστοσύνη και µαζί θα ανακαλύψουµε τον εσωτερικό σου κόσµο, µε σεβασµό και αξιοπρέπεια.

Τα προγράµµατα και οι δραστηριότητες πραγµατοποιούνται σε συνεργασία µε εξειδικευµένους και καταρτισµένους επαγγελµατίες, που κοινό όραµα έχουν οι άνθρωποι να είναι σε συνεχή επαφή µε τα συναισθήµατα τους, να προλαµβάνουν και να αντιµετωπίζουν τυχόν δυσκολίες. Αξιοποιούµε και προσπαθούµε συνεχώς να διευρύνουµε τις παιδαγωγικές, ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές και θεραπευτικές διαστάσεις και εφαρµογές της τέχνης.”

Κι εφέτος,λοιπόν, το μήνυμα είναι ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ προς ΟΛΟΥΣ: βοηθείστε τα παιδιά να δουν τον κόσμο μέσα από εσας.. Θα εκπλαγείτε από αυτά που θα σας μάθουν..

 

Αρθρογράφος