Θύμα της τουρκικής προπαγάνδας έπεσε ο ΠτΒ – Mήνυμα Τουρκίας μέσω Α. Χατζηοσμάν;

17 Σεπτεμβρίου 202207:18

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Την στιγμή που ένας “άσχετος” με την Θράκη και την ΠΑΜΘ βουλευτής της ΝΔ , ο κ Τάσος Χατζηβασιλείου, θέτει ερωτήματα και ζητήματα για την δράση του κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ) στην Θράκη και τις σχέσεις του με τις δομές του τουρκικού παρακράτους στην Θράκη, μαθαίνουμε για την επίσκεψη του κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν στην Ελληνική Βουλή όπου και απαθανατίζεται μετά του κ. Κων. Τασούλα, Προέδρου της Βουλής.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κων.Τασούλας, γνώριζε ότι προηγήθηκε η επίσκεψη του κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, στον Τούρκο Πρέσβη των Αθηνών ο οποίος προ ημερών είχε προσβάλει την ιστορική μνήμη των Ελλήνων, την ίδια που ο κ Κων. Τασούλας με κάθε τρόπο προστατεύει θεσμικα στην Ελληνική Βουλή.

Τασούλας: Σήμερα θυμόμαστε όχι για να μας συντρίψει η ανάμνηση αλλά για να δούμε πως το έθνος μας ξαναστήθηκε από μία τεράστια οδύνη

Άραγε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κων. Τασούλας γνωρίζει ποιός είναι ο κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν; Ακολουθούν μερικές επισημάνσεις:

1. Κατ’αρχήν , αν και συνταξιούχος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο επανεμφανισθείς κ.Αχμέτ Χατζηοσμάν που είναι επίτιμο μέλος της ΚΕ του ΑΚΡ εκτός των άλλων ιδιοτήτων του (που επιλεκτικά δε εφαρμόζει κάποιες αρχές του κράτους δικαίου , ρέπει έτσι προς τον ολοκληρωτισμό, και παρά την ύπαρξη συντάγματος που τυπικά μόνον συμβαδίζει με δυτικούς δημοκρατικούς θεσμούς) ενώ υποτάσσεται στο πολιτικό ισλάμ των παραμουφτήδων (οι οποίοι δεν μπορούν να αποδεχθούν τις δημοκρατικές αξίες, ούτε και θέλουν να υπαχθούν, αφού η θρησκεία τους ρυθμίζει την καθημερινή ζωή, στους δυτικούς κανόνες της δημοκρατικής διακυβέρνησης).

2. Στα πλαίσια του ε/τ υβριδικού πολέμου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο σκληρός αναθεωρητικός ισλαμοφασιστικός και τουρκοεθνικιστικός πυρήνας του ακροδεξιού μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ επανενεργοποιεί τους εκπροσώπους του “αρχετύπου” όπως είναι ο παρασκηνιακός κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν για του οποίου την δράση η δημοσιογραφική έρευνα παραπέμπει στις διεργασίες που συντελούνταν από εξωχώρια κέντρα ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ την διετία 2013-2015.

Ο ρόλος του ΚΙΕΦ στον υβριδικό ε/τ πόλεμο

3.Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, γνωρίζει ποιός ήταν εκείνος ο εν ενεργεία μουσουλμάνος βουλευτής , τον οποίον και κατήγγειλε ο Πρόεδρος της ΔΕΜΠ κ. Σελήλμ Ισά από τον οποίο φέρεται ότι δέχθηκε πρόταση χρηματισμού ώστε να πάρει χρήματα προφανώς από την Τουρκία για να πάψει να εργάζεται πάνω στα ζητήματα των Βακουφίων και της διαχείρισης των περιουσιών τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παρέμβαση Εισαγγελικών Αρχών αλλά και καμία αντίδραση απο την Ελληνική Βουλή.

Για “βαποράκι του προξενείου” καταγγέλεται Έλληνας βουλευτής από τον κ. Σελήμ Ισά

4. Είναι ο απεσταλμένος του σκληροπυρηνικού προξενικού συστήματος που αποσκοπεί στην “απόβαση” του Προξενείου στην Ελληνική Βουλή. Είχαμε , εγκαίρως, επισημάνει, ότι “Εάν επιβληθεί μακροσκοπικά και ο ΟζγκιούρΦερχάτ ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη μαζί με τον Χουσεΐν Ζεϋμπέκ τότε το Τουρκικό Προξενείο πραγματοποιεί απόβαση εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου με την ανοχή ΟΛΩΝ και τη στήριξη ουσιαστικά και του αδιάφορου τοπικού πολιτικού δυναμικού που αφήνει το Τουρκικό Προξενεί να δρα ανεξέλεγκτα με την πρόφαση της πολυπολιτισμικής ανοχής ή την επιλογή των (δήθεν) διαχειρίσιμων τροφίμων του Προξενείου. Αυτή η παράμετρος έχει ιδιαίτερη σημασία στον βαθμό που η γείτων σχεδιάζει την δημιουργία ομάδας τουρκοφρόνων βουλευτών που θα διαδραματίσουν καθοριστικής σημασίας ρόλο σε εύθραυστες κοινοβουλευτικές ή κυβερνητικές συμμαχίες .Το βουλγαρικό πείραμα με τον Αχμέτ Ντογάν και τον Λουτφή Μεστάν , άραγε μας θυμίζει κάτι;”

Τα “μαχητικά της Άγκυρας” έφτασαν στην Κομοτηνή και απειλούν βουλευτές και δημοσιογράφους

5. Έχει ενεργό ρόλο στην ενδομειονοτική αναδιάταξη δυνάμεων, η οποία και είναι μία δυναμική παράμετρος που συμβάλλει σε ό,τι χαρακτηρίσαμε εξ’αρχής ως “πραξικόπημα” και “εξ-Ερντογανισμό” της Θράκης με το “πολιτικό ισλάμ” να καταλαμβάνει σταδιακά κυρίαρχο ρόλο τόσο στην καθημερινότητα όσο και την θεσμική παρουσία της μειονότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για της κοινωνική συνοχή της Μειονότητας.

Ο αμνήμων Kapıkulu yazarı, οι ντόπιοι ισλαμο-σοσιαλιστές και ο συντροφοκτόνος της X Generation

6. Συγκαλύπτει με την δράση του την αντεθνική και παραβατική στάση δύο βουλευτών της Μειονότητας (Μπουράν, Ζεϋμπέκ) που απειλούν δημοσιογράφους, στηρίζουν παρακρατικές δομές κι ενθαρρύνουν με την σιωπή τους τους μηχανισμούς εκείνους που ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ τον συνάδελφό του Μειονοτικό Βουλευτή κ.Ιλχάν Αχμέτ.

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου απειλείται με εκτέλεση από το τουρκικό παρακράτος

Είναι εμφανής η παγίδα αλλά και το επικοινωνιακό τέχνασμα που έστησε ο απερχόμενος Μουράτ Ομέρογλου, ο έμπειρος Τούρκος Πρέσβης και η ομάδα υβριδικών επιχειρήσεων της Τουρκίας για να εξισορροπήσουν την αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί , χωρίς ν’αποκλείονται και κάποια εκλογικά ανταλλάγματα μέσω μηχανισμών (δήθεν) ελεγχόμενης ψηφοδοσίας.

Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κων. Τασούλα καθώς δημιουργούνται και αρκετά ερωτήματα,αφού την στιγμή που η ΝΔ που καταγγέλλει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για Ζεϋμπέκ και Μπουράν είναι η ίδια που δια Τασούλα φωτογραφίζεται στη Βουλή με Χατζηοσμάν

Όρθιοι για να μην τα σκιάζει η φοβέρα όλα στην Θράκη…

Αρθρογράφος