Ξάνθη: Οι επιδρομές κουνουπιών έβγαλαν ”φιδάκια” στην κεντρική πλατεία!

17 Ιουνίου 201300:38

Μεθόδους καταπολέμησης του μαζικού κύματος κουνουπιών που πλήττει την Ξάνθη επιστρατεύουν κάτοικοι της περιοχής προσπαθώντας με κάθε δυνατό μέσο να προστατευτούν από την επιδρομή των εντόμων…
Οι καταστηματάρχες της Κεντρικής Πλατείας της Ξάνθης τοποθέτησαν ειδικά αντικουνουπικά φιδάκια, για να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον αριθμό των κουνουπιών με τα οποία καλούνται να δώσουν μάχη οι κάτοικοι.

Το απόγευμα της Δευτέρας (10-06-2013) το φαινόμενο της επιδρομής των κουνουπιών παρουσιάστηκε ιδιαίτερα έντονο, προκαλώντας δυσφορία στους πολίτες οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να προφυλαχτούν, πράγμα ωστόσο αδύνατο με τα κουνούπια να αφήνουν το στίγμα τους στα σώματα των περαστικών.

Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός των κουνουπιών καθιστούσε αδύνατον το να σταθεί κανείς για μερικές λεπτά σε κάποιο σημείο του κέντρου της Ξάνθης χωρίς να υποστεί το βάσανο των πολλαπλών τσιμπημάτων. Όπως είναι γνωστό παρά τις αρχικές εξαγγελίες για το αντίθετο το έργο της καταπολέμησης των κουνουπιών τόσο στην Ξάνθη όσο και σε ολόκληρη την Περιφέρεια ΑΜΘ, έχει παγώσει, μετά το φρένο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στη διαδικασία επιλογής αναδόχου του σχετικού έργου.
πηγή: newsit.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr