Βασ. Τσομπανγιοβάνης: Το Κόσμιο να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά στην ανάπτυξη!

22 Σεπτεμβρίου 202306:39

Ονομάζομαι Βασίλης Τσομπανγιοβάνης.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κόσμιο Κομοτηνής.Κατάγομαι από αγροτική και κτηνοτροφική οικογένεια..

Η επαφή μου με τη γεωργία και τη κτηνοτροφία έχει αναπτύξει έντονα το συναίσθημα της αγάπης για τον τόπο μου.

Είμαι εθελοντής στις ανάγκες του τόπου μου τα τελευταία 20 χρόνια και τη τελευταία τετραετία είμαι εκλεγμένο μέλος του τοπικού συμβουλίου Κοσμίου με τη παράταξη “Κοινωνία Πολιτών”!

Είμαι σύζυγος της Πέπης Πέτρου και πατέρας τριών παιδιών. Η καθημερινή μου παρουσία στο χωριό που αποτελεί και τόπο μόνιμης κατοικίας μου, μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω εκ των έσω τα κύρια προβλήματα του του χωριού μας !

Στόχος μου είναι να βοηθήσω να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο χωριό !

Η εμπειρία μου και η επαγγελματική μου δραστηριότητα με καθιστά ικανό να γνωρίζω όλα τα θέματα από τα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας μέχρι και απλά καθημερινά θέματα γενικής φύσεως που αντιμετωπίζουμε καθημερινά οι κάτοικοι!

Ως γονέας επιθυμώ και να βοηθήσω σε πολιτιστικά δρώμενα που μπορούν να λάβουν χώρα στον τόπο που τόσο αγαπώ πράγμα που έχω κάνει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω φυσικά με όλες μου τις δυνάμεις!

Για να καταφέρω να πετύχω τους στόχους χρειάζομαι τη βοήθεια σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε το χωριό μας να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά στην ανάπτυξη!

Ξέρω τις ανάγκες του χωριού και είμαι εδώ για να βοηθήσω να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες μας!

Αρθρογράφος