Παρόντες σε εκδήλωση παρακρατικής δομής οι Ζεϋμπέκ, Μουσταφάογλου, Μουλταζά (video)

24 Νοεμβρίου 202222:28

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσεΐν Ζεϋμπέκ δήλωσε παρών (αν και απέφυγε να φωτογραφηθεί) σε εκδήλωση της παρακρατικής δομής του Προξενείου , ενός καταργηθέντος και παρανόμου καθ’όλα συλλόγου γνωστού κι ως “Ένωση Τούρκων Δασκάλων Δυτ. Θράκης”-BTTÖB

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και το μέλος τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών της ΝΔ κ. Ταρκάν Μουλταζά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρριανών κ. Cengiz Şerif

Η βασική επιδίωξη της “Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτ. Θράκης” είναι η ενίσχυση των μειονοτικών σχολείων που τελούν υπό την κηδεμονία του τουρκικού Προξενείου μέσω των σχολικών εφορειών,την ενίσχυση του τουρκισμού προκειμένου να επιτευχθεί η αφομοίωση των μη τουρκογενών μελων της Μειονότητας και την προώθηση της ατζέντας της Άγκυρας για την θρησκειοποίηση της μειονοτικής εκπαίδευσης. Βασικό έργο του συλλόγου αυτού είναι και η κατασυκοφάντηση της Ελληνικής Πολιτείας και η καλλιέργεια απείθειας στην εκπαιδευτική πολιτική της Χώρας όπως αυτή ασκείται από την εκάστοτε Κυβέρνηση.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε, σχεδόν, σύσσωμος και ο πυρήνας των τουρκοφρόνων του ακροδεξιού και ισλαμοφασιστικού ΚΙΕΦ/DEB, του εθνικιστικού κόμματος των εγκαθέτων της Άγκυρας στην Θράκη.

Παρόντες ήταν τόσο μέλη του συλλόγου όσο και οι εκπρόσωποι της Προξενικής Μειονότητας που ανακυκλώνονται μεταξύ τους για να φαίνονται πολλοί σε κάθε εκδήλωση του Προξενείου.

Σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην Κομοτηνή και ο απερχόμενος Προξενος κ. Μουράτ Ομέρογλου.

Ο Νο8 γιορτάζει την Ημέρα των Εκπαιδευτικών της Τουρκίας…

 

Αρθρογράφος