playstation-vita

Το Playstation Vita έρχεται: Δείτε τα πρώτα παιχνίδια για το ΝGP

13 Φεβρουαρίου 201210:32

playstation-vitaΔείτε τι προσθέτει στην εμπειρία του gaming ο νέος τρόπος λειτουργίας της φορητής παιχνιδομηχανής της Sony. Με αφορμή την αποκλειστική παρουσίαση του διαδόχου του Playstation Portable, αναζητάμε τους νέους τρόπους αξιοποίησης των δυνατοτήτων του, ρίχνοντας μια ματιά στους πρώτους τέσσερις τίτλους που παρουσιάζονται στο Public.


{loadposition likebox}   {loadposition tweet}

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, το tech.in.gr και η Ανθή Παναγιωτάκη πέρασαν το μαγικό τούνελ στο Public του Συντάγματος και άγγιξαν το Playstation Vita. Βρισκόταν εκεί, κλειδωμένο καλά σε σταντ παρουσίασης, δύο εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει επισήμως….

Τα πρώτα παιχνίδια είναι: Uncharted: Golden Abyss (δράση/περιπέτεια), Wipeout 2048 (αγώνες αυτοκινήτου), Little Deviants (γρίφοι) και Modnation Racers: Road Trip (αγώνες αυτοκινήτου).

http://www.youtube.com/watch?v=STUJsvn_qpE

Στο Modnation Racers: Road Trip, ο παίκτης μπορεί να «μαρσάρει» σε κορυφαίους αγώνες δρόμου που έχουν εμπλουτιστεί χάρη στις λειτουργίες του PlayStation Vita και να συνεχίσει το παιχνίδι του στο PS3 (συμβατότητα με το ModNation Racers για το PlayStation 3). Επίσης, μπορεί να κερδίσει ModMiles με τις επισκέψεις σας σε πραγματικούς προορισμούς, να στείλει φωτογραφίες σε φίλους μέσω Facebook ή Twitter και να ελέγξει την κατάταξή του ανά περιοχή στους πίνακες κορυφαίων.

Ο παίκτης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την οθόνη αφής για να σχεδιάσει διαδρομές καθώς και την πίσω επιφάνεια αφής για να ελέγξει την πίστα, να σύρει διάφορα αντικείμενα για να δημιουργήσει Mods και Karts. Ταρακουνώντας το PlayStation Vita μπορεί να διαγράψει τις δημιουργίες του.

http://www.youtube.com/watch?v=6upMOyHRBTI

Στο Little Deviants οι πρωταγωνιστές προσγειώνονται ανώμαλα στον κόσμο Whoman, καταδιωκόμενοι από τον μοχθηρό Botz. Η σωτηρία τους βρίσκεται στα χέρια σας. Το παιχνίδι Little Deviants απαρτίζεται από «θεότρελα μίνι παιχνίδια» που αξιοποιούν την οθόνη αφής, την πίσω επιφάνεια αφής, το μικρόφωνο «και πολλά ακόμη απίθανα χαρακτηριστικά του συστήματος PS Vita».

Υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος αντικειμένων και επανάληψης επιπέδων και δημοσίευσης των υψηλότερων βαθμολογιών μέσω του PlayStation Network όπου μπορεί κανείς να προκαλέσει τους φίλους του να τις ξεπεράσουν.

http://www.youtube.com/watch?v=IvO8T1eG_vU

Στο Wipeout 2048, έχουν προστεθεί αποκλειστικές πίστες, αγώνες και νέες λειτουργίες ενώ υπάρχει η δυνατότητα παιχνιδιού και στο PlayStation 3. Για να στρίψει το τιμόνι, ο παίκτης γέρνει την κονσόλα, όταν χρησιμοποιεί την πίσω επιφάνεια επαφής επιταχύνει και μπορεί να πυροβολήσει με όπλα που ενεργοποιούνται με τη φωνή, μιλώντας στο ταμπλό.

Επίσης, στην περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρεται ότι ο παίκτης μπορεί να αναπτύξει ιλιγγιώδεις ταχύτητες σε μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή λειτουργία εκστρατείας, να μεταφέρει στη συνέχεια τους αγώνες στο Διαδίκτυο μέσω του PlayStation Network για να παίξει με παρέα.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded

Στο Uncharted Golden Abyss, ο παίκτης καλείται να ξεσκεπάσει το σκοτεινό μυστικό που κρύβεται πίσω από την τρομερή σφαγή μιας ισπανικής αποστολής στην Κεντρική Αμερική πριν από 400 χρόνια. Ο παίκτης συνοδεύει τον Nathan Drake σε ένα επικό ταξίδι σε απάτητα εδάφη.

Εδώ, αξιοποιούνται τα λεγόμενα «διαισθητικά στοιχεία ελέγχου του PS Vita» για να πηδάει, να αιωρείται, να σέρνεται και να περπατάει ο παίκτης με τρομερή ακρίβεια σε μια κινηματογραφική περιπέτεια με εκπληκτική λεπτομέρεια στη συναρπαστική οθόνη OLED. Επίσης, καλείται να ολοκληρώσει θανάσιμες αποστολές χρησιμοποιώντας είτε τους δύο αναλογικούς μοχλούς και τα κουμπιά είτε τις διαισθητικές λειτουργίες ελέγχου του PlayStation Vita.

Δείτε άλλους τίτλους για το Playstation Vita στο ελληνικό δικτυακό τόπο του PS Vita

http://tech.in.gr

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr