Το Ωδείο ΦΑΕΘΩΝ συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης

21 Ιουνίου 202123:12

Την 21η ημέρα του Ιουνίου, την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, την ημέρα με το περισσότερο φως σε όλο το έτος, γιορτάζει η Μουσική.

Για την παγκόσμια ημέρα Μουσικής φέτος, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε διήμερο μουσικών εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η ορχήστρα πνευστών του Ωδείου ΦΑΕΘΩΝ, χθες το απόγευμα στην πλατεία Φάρου, συντρόφευσε τους παρευρισκόμενους με γνωστές μελωδίες του κλασικού ρεπερτορίου αλλά και κινηματογραφικής μουσικής συμμετέχοντας έτσι στη μεγάλη γιορτή της Μουσικής!!

 

Συγχαρητήρια, στους μαθητές μας και σε όλους τους συμμετέχοντες, με την ευχή η επόμενη Παγκόσμια ημέρα Μουσικής να μας βρει γεμάτους μελωδίες και ελεύθερες συναυλίες!!

 

Το Σάββατο, 19 Ιουνίου μπροστά στο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, η ορχήστρα πνευστών του Ωδείου μας απότισε φόρο τιμής στους αδικοχαμένους προσκόπους του Αϊδινίου της Μ. Ασίας, επενδύοντας μουσικά την εκδήλωση μνήμης.

“Όταν αγγίζουμε ο ένας τον άλλον μεσω της μουσικής, αγγιζουμε την καρδιά, το μυαλό και το πνεύμα, όλα μαζί” – Λέοναρντ Μπέρνσταϊν

Αρθρογράφος