Το ΕΒΕ Ροδόπης στηρίζει το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

27 Μαΐου 202007:25

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης,την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης,ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τα μέλη του άλλα και την ευρύτερη κοινωνία της Ροδόπης για τη σοβαρότητα της μεταναστευτική κρίσης και των επεισοδίων που διαδραματίζονται στα Ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου. Μέσα από την προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκαναρκετοί επιχειρηματίες και πολίτες του τόπου,παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που προκλήθηκαν από την πανδημία του Covid-19, και προσέφεραν, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του, κάποια είδη υλικοτεχνικού εξοπλισμού που έχουν ανάγκη οι αστυνομικές αρχές. Η προσφορά μάλιστα ήταν τέτοια που καλύφθηκεμεγάλο μέρος των τρεχουσών αναγκών. Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε για τη προσφορά τους, τους παρακάτω:

PRISMA ΑΕ, για τη δωρεά 4 νυχτερινών καμερών

ΖΑΚΩΝΗΣΕΜΠΟΡΙΟΑΝΩΝΥΜΟΣΕΤΑΙΡΕΙΑ, για τη δωρεά 1 θερμικής κάμερας

ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΒΕΕ, για τη δωρεά 10 φακών

ΥΙΟΙΝΙΚΒΑΣΙΛΙΚΟΥΟΕ, για τη δωρεά 6 φακών

ΑΦΟΙ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΕΕ, για τη δωρεά 3 φακών

ΣΒΙΝΤΡΙΔΗΜΗΝΑ – COFFEBRANDSΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, για τη δωρεά 2 φακών

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., για τη δωρεά 2 φακών

            Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης συμμετείχε και αυτό οικονομικά με τη δωρεά μιας θερμικής κάμερας.

            Όλα τα ανωτέρω είδη υλικοτεχνικού εξοπλισμού παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αγγελίδη Νικόλαο και τηνΥπεύθυνηΓ.Ε.ΜΗ. καιΕξυπηρέτησηςΕπιχειρήσεων κα Κωνσταντινίδου Κυριακούλα, ενώ σήμερα ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη των εκπροσώπων των ανωτέρω Ενώσεων στα γραφεία του Επιμελητηρίου όπου επέδωσαν αναμνηστικές πλακέτες στον Πρόεδρο κ. Αγγελίδη.

Ακολουθεί και το ευχαριστήριο της της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης 

 Γνωρίζεται ότι σήμερα Τρίτη 26-5-2020 αντιπροσωπείες της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Νικόλαο Αγγελίδη, προκειμένου να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική χορηγία απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των αστυνομικών Υπηρεσιών και του προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης και συγκεκριμένα ειδικών υπηρεσιακών φακών, νυχτερινών και θερμικών καμερών, αξίας που αποτιμάται περί τις 6.000 ευρώ.

Η εν λόγω κίνηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών προς τον πολίτη και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Συνάμα, αποδεικνύει την υποστήριξη του έργου μας από τους τοπικούς επιχειρηματικούς φορείς και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στη συγκεκριμένη δωρεά και ειδικότερα: το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, την PRISMA A.E., τη ΖΑΚΩΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ Α.Ε., τη ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε., την ΥΙΟΙ ΝΙΚ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.Ο.Ε., την ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Α. & ΣΙΑ Ε.Ε., την COFFEEBRANDS ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και την ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚ. & ΣΙΑ Ε.Ε..  Στο πλαίσιο της επίσκεψης των δύο αντιπροσωπειών επιδόθηκαν εθιμοτυπικά αναμνηστικές πλακέτες.

ΓΙΑ  ΤΑ  Δ.Σ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος                ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Παναγιώτης

                         Ε.Α.Α.Μ.Θ.                                       Ε.Α.Υ. ΡΟΔΟΠΗΣ

Αρθρογράφος