Τμήμα δημιουργικής απασχόλησης του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ

4 Αυγούστου 201809:22

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Παράλληλα με τις συστηματικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο ΔΑΔΑΑ Ν. Ροδόπης για την απόκτηση τεχνογνωσίας μέσα από κινήσεις εξωστρέφειας και ευρωπαϊκές δράσεις , μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στην καθημερινότητα των μικρών φίλων του Συλλόγου.

Ζωγραφική, κατασκευές, εκπαιδευτικά παιχνίδια, γυμναστική, χορός, τραγούδι, βόλτες κοινωνικοποίησης και πολλές άλλες δημιουργικές δράσεις γεμίζουν με χαρά και προσμονή τα πρωινά των παιδιών του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ.

Το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης που λειτούργησε φέτος για πρώτη φορά ο Σύλλογος για τους καλοκαιρινούς μήνες βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στα μέλη του ανακουφίζοντας τους γονείς και προσφέροντας στα παιδιά τους ώρες ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης.

Ο σύλλογος απασχολεί με κανονική πρόσληψη την κα Ευαγγελία Βασιλειάδου γυμνάστρια ειδικής αγωγής – ειδικό βοηθητικό προσωπικό που είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα και τα παιδιά, ενώ ακούραστοι δίπλα της προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ο λογοθεραπευτής Κωνσταντίνος Γκότσης, ο Μουσικολόγος Άκης Σμάκος, η Φιλόλογος Γκαμζέ Κιρ Χιουμέτ Χουσεΐν και η τελειόφοιτη εκπαιδευτικός Ζωή Λαφτσή.

Το τμήμα λειτουργεί στο υπόγειο γυμναστήριο του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής, και θα είναι ανοιχτό έως 7 Σεπτεμβρίου όμως λόγω της αύξησης τον μαθητών τον Αύγουστο, παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται, να συμμετέχουν ως εθελοντές.

Αρθρογράφος