Θησαυροφυλάκιο σε χωριό της Ξάνθης ανακάλυψε το ΣΔΟΕ ! Επιχειρηματίας καλείται να αποδείξει που βρήκε μετρητά και χρυσό !

10 Απριλίου 201315:26

Aποκλειστικό: Eντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η υπόθεση που αποκαλύπτει το XanthiPress.gr και σημειώθηκε στην Ξάνθη.

Ένας Ξανθιώτης επιχειρηματίας ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, άνθρωποι του οποίου, βρέθηκαν την Τρίτη στην Ξάνθη και εντόπισαν στην κατοχή του υπέρογκα ποσά σε μετρητά και χρυσό.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη σύλληψη ενός Τούρκου Υπηκόου στο Τελωνείο των Ευζώνων που επιχείρησε να βγάλει από τη χώρα 30 κιλά χρυσού, οι διωκτικές αρχές βρέθηκαν στα ίχνη επιχειρηματία από την Ξάνθη. Άνθρωποι του ΣΔΟΕ πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο σε οικισμό της Ξάνθης, στο σπίτι επιχειρηματία, όπου βρέθηκαν: 300.000 ευρώ σε μετρητά, 12.000 δολάρια, 8 ράβδοι χρυσού, 2 βαλίτσες με χρυσαφικά και φύλλα χρυσο !

Τα ευρήματα πράγματι εντυπωσιακά αλλά το έγκλημα είναι φορολογικό και όχι ποινικό. Έτσι ο επιχειρηματίας θα πρέπει στις επόμενες 10 μέρες να αποδείξει την προέλευση όλου αυτού του «θησαυρού», διαφορετικά θα έχει σοβαρή εμπλοκή με τις διωκτικές αρχές.

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr