“Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης” αγκαλιάζουν για μία ακόμη φορά της παιδιά της ΔΑΔΑΑ!

5 Απριλίου 201707:22

Τις μέρες αυτές το νόημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο γίνεται επιτακτικότερο. Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης, συνεπείς στην φετινή μας δράση, αυτή της βοήθειας προς τον Σύλλογο ΔΑΔΑΑ-Σύλλογος παιδιών και ενηλίκων με αυτισμό και σύνδρομο asperger, θα διαθέσουμε διακοσμητικά πασχαλινά αυγά το Σάββατο 8-4-2017, από τις 11.00 έως τις 14.00 στην Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής.

Με αυτό το μήνυμα η Πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης , κ. Έλπη Μπλεκάτση ,μας παροτρύνει να συμμετάσχουμε στην ενίσχυση του νεοσύστατου Συλλόγου ΔΑΔΑΑ που σκοπό του έχει την πολυεπίπεδη στήριξη των οικογενειών που έχουν την μέριμνα ατόμων με αυτισμό και σύνδρομο asperger.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι“Θυγατέρες της Πηνελόπης”, από την αρχή της ίδρυσης του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ βρέθηκαν στο πλευρό του ΔΣ ενισχύοντας ηθικά και οικονομικά τις προσπάθειες του.

Η Οργάνωση “Θυγατέρες της Πηνελόπης”, ξεκίνησαν την πορεία τους πριν από 86 χρόνια και συγκεκριμένα το 1929 από την Αλεξάνδρα Αποστολίδου στην Καλιφόρνια, η οποία ήθελε να δημιουργήσει ένα σωματείο όπου θα μπορεί κάθε γυναίκα να βρει ένα στήριγμα, μία δεύτερη οικογένεια, η οποία θα της δώσει τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημα και να προχωρήσει στη ζωή.

 

Αρθρογράφος