Τελετή Απονομής Digital Media Awards 2018 – Διάκριση για το xronos.gr

17 Ιουνίου 201807:49

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών, η Τελετή Απονομής των Digital Media Awards 2018, τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

H μεγάλη συμμετοχή, η οποία παρουσίασε αύξηση για 5η συνεχή χρονιά, και ο ενθουσιασμός που χαρακτήρισαν την τελετή απονομής των βραβείων, επιβεβαίωσαν την ανάγκη της αγοράς του Digital για μία διοργάνωση, η οποία αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας, καθώς και το κίνητρο της επιβράβευσης.

Στην τελετή απονομής, η οποία ξεκίνησε με ένα sync mapping dance act με τίτλο «Project Altius»και με τον παρουσιαστή Παναγιώτη Χατζηδάκη να μεταδίδει live την έναρξη μέσω Facebook, παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή των βραβείων.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τα Μεγάλα Βραβεία, το Digital Publication of the Year, το οποίο απέσπασε το gazzetta.gr, και το Digital Agency of the Year, το οποίο απέσπασε η εταιρεία Tempo OMD Hellas.

Τα 4 Platinum βραβεία απέσπασαν οι: DPG Digital Media, Wedia & Reader.gr, Wind & Digital Minds και Tempo OMD Hellas.

Η κατηγορία που συμμετείχε το Xronos.gr ήταν η “Best Local News Site” (σ.σ. Καλύτερο τοπικό ειδησεογραφικό site), και κατάφερε να αποσπάσει το Bronze Βραβείο, με το Neakriti.gr να αποσπά το Gold.

Η τελευταία έκδοση του Xronos.gr που βγήκε στον διαδικτυακό αέρα τον Οκτώβριο του 2016, αποτέλεσε έργο μηνών εργασίας από τον εταιρία i-Magic από την Κομοτηνή που και ανέλαβε το project.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μέχρι και σήμερα συνεχώς βελτιώνεται, προσθέτοντας νέες τεχνολογίες και προσαρμόζοντας τις τελευταίες digital εφαρμογές πάντα με σκοπό την άμεση, ταχύτατη και αντικειμενική ενημέρωση για τους αναγνώστες του.

Το βραβείο παρέλαβαν για λογαριασμό του Xronos.gr ο εκδότης και διευθυντής του Δ.Ο. “Ο Χρόνος”, Σταύρος Φανφάνης, και ο διευθυντής της i-Magic Θεόδωρος Μπατζάκας.

Πίσω από την μεγάλη αυτή επιτυχία του Xronos.gr είναι όλη η ομάδα του “Χ” που εργάζεται καθημερινά και αδιάλειπτα ώστε να μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και την επικαιρότητα, και φυσικά σε εσάς τους αναγνώστες μας που μας στηρίζετε καθημερινά.

Αρθρογράφος