Τατσόπουλος: Ο Γλέζος είναι σαν το γεράκο του Αστερίξ με τη θεογκόμενα

31 Οκτωβρίου 201313:00

«Μαθουσαλίξ» αποκάλεσε το Μανώλη Γλέζο την Πέμπτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος!

«Ο Γλέζος είναι σαν τον γεράκο του Αστερίξ με την θεογκόμενα, αλλά σέβομαι τις απόψεις του» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Βήμα FM για το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τατσόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γλέζος είχε αναφέρει ότι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πειστική όταν ο κόσμος ρωτάει πού θα βρει το κόμμα τα λεφτά. «Πρέπει να είναι πιο πειστική και έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας, ο κ. Γλέζος «το έλεγε και παλιότερα αυτά για τα λεφτά, αλλά η ουσία είναι πως δεν μπορεί να γίνει δραματική αλλαγή στο οικονομικό τοπίο χωρίς ανάλογη δραματική αλλαγή στην φορολογική πολιτική.»

Σχολιάζοντας και τη θέση Γλέζου για τον εκλογικό νόμο, και ιδιαίτερα την άποψή του πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραιτηθεί από το μπόνους των 50 εδρών, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε πως η απλή και άδολη αναλογική έχει «μπει στη φορμόλη» τα τελευταία χρόνια και πως δεν κατανοεί τις προτάσεις να νεκραναστηθεί. «Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Γλέζου αλλά θεωρώ πως η απλή αναλογική είναι σήμερα ο ιδανικός δρόμος προς την Κόλαση, προς την ακυβερνησία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες κριτικές. Ο Μανώλης Γλέζος, με τη σοφία που τον διακρίνει, ασκεί κριτική καλών προθέσεων» δήλωσε από την πλευρά του για τις δηλώσεις του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.
Πηγή: www.skai.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr