«Τα Ωδεία στο Μέγαρο»

31 Μαρτίου 202309:08

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, τον κύκλο των εκδηλώσεων «Τα Ωδεία στο Μέγαρο». Στον πρώτο κύκλο  το Ωδείο Δ. Κόψα επιμελείται και παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο», τηνΚυριακή2Απριλίου 2023στις 7 το βράδυ,σε συνεργασία με το Μουσικό Συγκρότημα «Όπως Παλιά».

Με το μουσικό συγκρότημα  «Όπως Παλιά» τραγουδούν ο Σταύρος Παυλίδης και η ΠόλυΛακάκη, ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Μεραχτσάκης (μπουζούκι), Τάσος Λύρατζης (κιθάρα), Χάρης Λύρατζης (πιάνο), Άγγελος Σεργκενλίδης (μπάσο) και Γιάννης Σαβουλίδης (ντραμς).

Με το Ωδείο Δ. Κόψασυμμετέχουν οι:η Παιδική Χορωδία υπό τη διεύθυνση της Λευκής Σαραντινού, η ορχήστρα εγχόρδων (βιολιών) και το τμήμα μουσικής προπαιδείας (4-6 ετών) υπό τη διδασκαλία της Μαρίας Αγγελίδου, τραγουδούν οΚυριάκος Ευστρατιάδης και η Λευκή Σαραντινού   και  συμμετέχουν οι μουσικοί: Νικόλαος Κατσούλης (φλάουτο), Απόστολος Κουγιουμτζής (σαξόφωνο) και Μάγδα Φυτιλά (κλαρινέτο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αρθρογράφος