Στο talent show της καρδιάς μας, πρώτοι το ΑΚΟΥ και ο Στάθης Λουλουδόπουλος!

10 Αυγούστου 201719:24

Αυτό το καλοκαίρι, δίπλα στα hits των “επωνύμων”, άρχισε να κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του και το ΑΚΟΥ του Κομοτηναίου Στάθη Λουλουδόπουλου! 

Το πρώτο single του τραγουδιστή με τίτλο «ΑΚΟΥ»ι έχει κυκλοφορήσει παντού (google play-itune-amazon –spotify και στο YouTube) και ήδη βλέπει αυξανόμενες προβολές και ακροάσεις ενώ στα live του καλοκαιριού σε beach bars και μουσικές σκηνές “τα σπάει” στην κυριολεξία.

Γνωστός ήδη από μικρός όταν έλαβε το πρώτο βραβείο, ανάμεσα σε συμμετοχές από 24 χώρες, σε Παγκόσμιο Φεστιβάλ Τραγουδιού για παιδιά, που διεξήχθη στη Βουλγαρία ο Στάθης Λουλουδόπουλος συνέχισε να κυνηγάει το όνειρό του.Σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο, από όπου πήρε πτυχίο πιάνου το 1996, ωστόσο όπως λέει και ο ίδιος, κύρια ενασχόλησή του ήταν πάντα το τραγούδι, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά από 15 χρόνων. 

Στην πορεία της καριέρας του είχε σημαντικές συνεργασίες με τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής μεταξύ των οποίων ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ενώ ασχολήθηκε και με τη σύνθεση και τον στίχο έχοντας υπογράψει, μαζί με τον Κωνσταντίνο Πανταζή, το τραγούδι «Ένα λεπτό» για τον Χρήστο Δάντη.

Ακούστε το απόλυτο hit της καλοκαιρινής Ροδόπης!

Αρθρογράφος