Στην ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης “ξέχασαν” τον Ευριπίδη Στυλιανίδη!…

27 Μαΐου 202320:10
Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης
Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν “τρολάρισμα” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν δελτίο τύπου (ή έστω δημόσια ανακοίνωση) όπου η ΔΕΕΠ Ν. Ροδόπης ευχαριστεί στελέχη, μέλη, εθελοντές και …υποψηφίους βουλευτές ξεχνώντας ότι ο Ευρ. Στυλιανίδης εξελέγη βουλευτής Ν. Ροδόπης με 10.000+ σταυρούς.
Προφανώς, αλλού ήταν η ΔΕΕΠ κι αλλού ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης. Ας συναντηθούν όμως , και για αρχή ας συμμαζέψουν το σπασμένο εκλογικό περίπτερο του κόμματος στην πλατεία…
Το δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη και στελέχη της οργάνωσης της ΝΔ που προσέφεραν εθελοντικά τις δυνάμεις τους στη διαδικασία του εκλογικού αγώνα με μόνο κίνητρο την πίστη στα ιδεώδη του κόμματος για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.
 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας κα Μπαχτσεβάνη Μαρία και τους 200 και πλέον εκλογικούς αντιπροσώπους, επόπτες, δικηγόρους υποστήριξης και εκλογικής ετοιμότητας για την ομαδική προσπάθεια.
 
Να συγχαρούμε θερμά όλους τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος μας για τον τίμιο αγώνα τους.
 
Και να εγγυηθούμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε νέες νίκες στις επερχόμενες Εθνικές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές που θα ακολουθήσουν.

Αρθρογράφος