Σοβαρός τραυματισμός Συνοριοφύλακα στον Έβρο κατά την διάρκεια πεζής καταδίωξης λαθρομεταναστών

28 Φεβρουαρίου 202115:44
Κατά τη διάρκεια καταδίωξης λαθρομεταναστών σε αγροτική περιοχή στα Πομακοχώρια του Έβρου,  Έβριτης Συνοριοφύλακας τραυματίσθηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά, ένας συνάδελφό του, συνοριοφύλακας τραυματίστηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 στην αγροτική περιοχή του Μικρού Δερείου εν ώρα υπηρεσίας.

Πιο αναλυτικά ο Χ. Γιαλαμάς αναφέρει:

“Εκπρόσωποι της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου είναι σε συνεχή επικοινωνία προς συμπαράσταση του τραυματισμένου Συναδέλφου μας.
Το ατύχημα συνέβη χτες πρωινές ώρες σε αγροτική περιοχή του Μικρού Δερειου… Ήδη έχει γίνει χειρουργική επέμβαση στο πόδι του Συναδέλφου στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου (τις θερμές μας ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άμεση ανταπόκριση τους) και είναι επιτυχημένη. Ο ζήλος,το φιλότιμο για το καθήκον για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας συνεχίζεται…
Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου από την πρώτη στιγμή δείχνει την συμπαράσταση στον Συνάδελφο μας και του εύχεται ολόψυχα περαστικά και γρήγορα να είναι δίπλα μας…

ΥΓ Συνάδελφοι μου το πιο σημαντικό είναι η υγεία μας, να γυρίζουμε σπίτι γιατί όλοι μας έχουμε κάποιους να μας περιμένουν...”

Αρθρογράφος