Σούπα με κινέζικα ραβιόλια

7 Μαρτίου 201613:00

Υλικά για τη γέμιση250 γρ. κιμάς κοτόπουλο
100 γρ. κινέζικο λάχανο ψιλοκομμένο
1 αυγό
τζίντζερ τριμμένο ή σκόνη
αλάτι και άσπρο πιπέρι

Για τη ζύμη
250 γρ. αλέυρι

1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
Για τη σούπα
2 κουταλιές σόγια σως
1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου
1 κούπα αρακάς
2 φρέσκα κρεμμυδάκια

Οδηγίες
Πρώτα φτιάχνουμε τη ζύμη ανακατεύοντας το αλεύρι, το αλάτι και το αυγό. Αν είναι πολύ σκληρό το ζυμάρι προσθέτουμε λίγο νερό. Το βάζουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Για την γέμιση ανακατεύουμε τον κιμά από κοτόπουλο, το αυγό, το τζίντζερ, το κινέζικο λάχανο, το αλάτι και το πιπέρι. Ζυμώνουμε λίγο μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 2-3 χιλιοστών και κόβουμε στρογγυλά κομμάτια με κουπ πατ. Βάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε κομμάτι ζύμης και το κλείνουμε πολύ καλά σχηματίζοντας μικρά ραβιόλια.
Στο μεταξύ βάζουμε το ζωμό να βράσει, προσθέτουμε τη σόγια σως και όταν αρχίσει να κοχλάζει προσθέτουμε και τον αρακά.
Όταν είναι έτοιμα όλα τα ραβιόλια τα ρίχνουμε στο ζωμό που κοχλάζει και τα βράζουμε.
Σερβίρουμε την σούπα με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Πηγή: fagito.com

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr