Σκάνδαλο με βουλευτή Ξάνθης που φωτογραφήθηκε με σημαίες της …”ανεξάρτητης Θράκης”

1 Ιανουαρίου 201410:23

Κάποιος να τον μαζέψει. Και αυτός δεν μπορεί να είναι κάποιος από το κόμμα του το ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βουλευτής Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια . Οι φωτογραφίες είναι από επίσκεψή του στο “Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης” και τον “Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν”.

Οι σημαίες και τα λάβαρα της “ανεξάρτητης Θράκης”, δηλαδή της τουρκικής Θράκης που ονειρεύεται η Τουρκία, είναι ευδιάκριτα ο κ.Ζεϊμπέκ θα πρέπει να μας απαντήσει αν έχει πρόβλημα όρασης, αντίληψης ή αν απλά συμφωνεί με ότι εκφράζουν αυτές οι σημαιούλες! Η ανοχή των ψηφοφόρων του οι οποίοι όπως οι οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων είναι πατριώτες έχει προ πολλού ξεπεραστεί. Και με τον κ. Ζεϊμπέκ και με τους υπόλοιπους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που κατά καιρούς κάνουν τα ίδια ,ίσως και χειρότερα. Τώρα όμως το εθνικό φάουλ το έκανε ο κ.Ζεϊμπέκ.

 

Ο κ.Ζεϊμπέκ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Κι αν τέλος πάντων θεωρεί ότι “πνίγεται” στο ελληνικό κοινοβούλιο , η γειτονικη χώρα που βρίσκεται σε κατάσταση πολιτικής εκτροπής ίσως να του δίνει περισσότερες ευκαιρίες για μια πολιτική καριέρα . Ας δοκιμάσει εκεί τη τύχη του αφού αισθάνεται τόσο “Τούρκος” που δεν τον ενοχλούν οι …σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”.

onalert.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr