Συνεχίζονται οι διαδικτυακές συναυλίες της ΔΚΕΠΠΑΚ

13 Μαΐου 202009:51

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού -Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής, συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακο τη διαδικτυακή της παρουσία. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε ολιγομελή σχήματα, να εμφανιστούν σε ένα κύκλο διαδικτυακών συναυλιών, που θα μεταδίδονται σε livestream από της σελίδα της στο Facebook.

Έτσι, οι επόμενες μεταδόσεις θα γίνουν το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου, θα είναι κάπως διαφορετικές από τις μέχρι τώρα και είναι:

Το Σάββατο 16 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., η συναυλία του σχήματος «Κακές συνήθειες» σε ένα acoustic rock live πρόγραμμα. Παίζουν οι μουσικοί: Μάκης Πατρωνίδης, Μαρίνος Τόκας και Νίκος Κικιδάκης.

Την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., θα γίνει ζωντανή σύνδεση από το Ηράκλειο, όπου ο Θεοδόσης Αμπατζιάννης και οι φίλοι του από την Κρήτη, θα «αναβιώσουν» ένα Θρακιώτικο νυχτέρι, με τραγούδια και μασάλια. Σ΄ αυτή την αμφίδρομη σύνδεση, οι θεατές, μέσω σχολίων στη σελίδα θα μπορούν να ζητούν από το σχήμα, να παίξει αγαπημένα τους παραδοσιακά τραγούδια απ΄ όλη την Ελλάδα.

Οι πολίτες της Κομοτηνής, το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι την ώρα των συναυλιών να είναι στη σελίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο Facebook προκειμένου να τις παρακολουθήσουν ζωντανά στις οθόνες τους

Μετά το πέρας των συναυλιών, τα βίντεο που θα προκύψουν, θα παραμένουν στη σελίδα, για να τα παρακολουθήσουν αργότερα και όλοι όσοι δεν θα μπορέσουν την συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

                                                                                                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                                                                     ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ

Αρθρογράφος