Συνεχίζει τις “εικονογραφημένες επισκέψεις” η ΔΕΕΠ Ροδόπης

5 Δεκεμβρίου 202111:13

Γράφει ο  Νίκος Αρβανίτης

Την στιγμή που άλλες ΔΕΕΠ (όπως αυτή της Ξάνθης λχ) επιδίδονται σε κοινωνικές δράσεις αφύπνισης με αφορμή την πανδημία και την δημόσια υγεία, η ΔΕΕΠ Ροδόπης και η νεοεκλεγείσα διοίκηση πραγματοποιεί επισκέψεις πολιτικού λάιφ-στάιλ χωρίς νόημα και ουσία.

Ακόμη και αυτή η ίδια η αποστολή της κομματικής οργάνωσης έχει περιορισθεί σε σειρά φωτογραφιών , δηλώσεων κι επισκέψεων και δελτίων τύπου σε “φιλικά” μέσα, μεταφέροντας την συλλογιστική άλλων οργανώσεων στις κομματικές δραστηριότητες.

Αφήνοντας αναπάντητα σειρά ερωτημάτων η ΔΕΕΠ Ροδόπης παρά τις αρχικές δηλώσεις του κ. Γιάννη Τζαμπάζη “ότι η ΔΕΕΠ Ροδόπης θα αναμειχθεί σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, από τον τελευταίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μέχρι τα Επιμελητήρια, την Περιφέρεια και τους Δήμους όλου του νομού”, η τοπική ΝΔ έχει “χάσει” 3+1 βήματα αφού δεν ανέπτυξε πρωτοβουλίες στις εκλογές της ΟΕΒΕΣ, στον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής, στον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης (ίσως η πιο σημαντική ήττα του Γιάννη Τζαμπάζη) και βεβαίως αγνόησε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Σχολείο του Κοσμίου.

 

Αρθρογράφος