Συνεχίζονται τα «Τουριστικά Ταξίδια» από την Περιφέρεια. Αδιάφορο το αποτέλεσμα

29 Μαΐου 201317:00

Ακόμα ένα δελτίο τύπου κατέφθασε από την Περιφέρεια σχετικά με την συμμετοχή της σε Τουριστικές Εκθέσεις. Είναι βέβαια εύλογο ερώτημα με τι υλικό πάει στις χώρες αυτές και πιο είναι το τουριστικό προϊόν που προωθεί. Εξίσου σημαντικό είναι το ερώτημα, η Περιφέρεια σε πιο ιστότοπο προτρέπει τους επισκέπτες των εκθέσεων να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή. Είναι ερωτήματα που ποτέ δεν θα απαντηθούν γιατί οι άνθρωποι που καλούνται να απαντήσουν στα ερωτήματα αυτά, δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον προϊόν και αυτοί που έχουν, αντιμετωπίζουν το «τοίχο» της ανικανότητας και της φτωχής σφαιρικής άποψης

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο τύπου αλλά δείτε και το βίντεο από την πρόσφατη Philoxenia, τα συμπεράσματα δικά σας

«Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου «Ταξίδι 2013», που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 16-19 Μαΐου 2013.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση με δικό της περίπτερο ευελπιστώντας να αποτελέσει πόλο έλξης και για το τουριστικό κοινό της Κύπρου, καθώς η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για τα ταξίδια των Κυπρίων στο εξωτερικό.
Εκατοντάδες επισκεπτών από την μεγαλόνησο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, τους ιστορικούς χώρους, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, αλλά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η περιοχή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης και παρέστησαν Υπουργοί, Πρέσβεις, Βουλευτές, Πρόεδροι και εκπρόσωποι συναφών οργανισμών, Διευθυντές Αεροπορικών Εταιρειών και πληθώρα άλλων προσκεκλημένων.
Ο κ. Λακκοτρύπης επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Τάσο Μητσόπουλο.
Να σημειωθεί πως η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ – Θ στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου «Ταξίδι 2013», εντάσσεται στο συγχρηματοδοτούμενο έργο τουριστικής προβολής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2012-2013.»

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr