Σύλληψη διακινητών και παράτυπων μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

9 Φεβρουαρίου 201908:22

Συνελήφθησαν χθες (7-2-2019) το πρωί, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 50 και 46 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην επαρχιακή οδό Πέπλου – Τριφυλλίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,  πλην όμως οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν, συνέχισαν την πορεία τους και ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια τα οχήματα κινήθηκαν σε παρακείμενη αγροτική οδό, όπου οι οδηγοί τους τα ακινητοποίησαν και μαζί με τους διακινούμενους επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθόσον ακινητοποιήθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο διακινητές οδηγώντας τα παραπάνω οχήματα μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα, συνολικά εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 

Αρθρογράφος