Συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

1 Απριλίου 201823:33

Είναι γεγονός η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής μετά από 20 σχεδόν χρόνια επιστρεφει στην Volley League αφού είναι πρωταθλήτρια Βορρά στην Α2 Ανδρών και μαζί με την άλλη ΑΕΚ που νικησε στα μπαραζ του Νότου επιστρεφουν στην μεγαλη κατηγορία.

Με αφορμή τη νίκης της ΑΕ Κομοτηνής, ο κ. Νίκος Τσαλικίδης δήλωσε τα ακόλουθα “Η Ροδόπη και η Κομοτηνή γιορτάζουν σήμερα, καθώς το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής προβιβάστηκε στην Α1 μετά από 20 χρόνια.

Συγχαίρουμε τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση του συλλόγου για την μεγάλη αυτή επιτυχία, που διαφημίζει την πόλη μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στηρίξαμε , στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται καθώς μέλημά μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού. Επιπλέον συγχαίρουμε και τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και αναγνώρισης της επιτυχίας σήμερα το κτίριο της ΠΕ Ροδόπης φωταγωγήθηκε κατόπιν εντολής του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, ο οποίος βρέθηκε στον μεγάλο τελικό και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.

Αρθρογράφος