Σε συστράτευση για τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΌ καλεί η Βούλα Ελευθεριάδου

29 Ιανουαρίου 201718:33

“Ο νομός μας ,η Ροδόπη ,δέχθηκε άλλο ένα κτύπημα στην αξιοπρέπεια της. Το στολίδι της πόλη μας, ο πρεσβευτής της περιοχή μας σ όλη την Ελλάδα μέσα απ τους αγωνιστικούς  χώρους αλλά και από τους δέκτες των τηλεοράσεων , ο Πανθρακικός μας  δεν υπάρχει πια για τη φετινή χρονιά.

Ένα περήφανο ταξίδι που άρχισε πριν μερικά χρόνια, έληξε με τον πιο άδικο τρόπο για λίγες δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Δεν είναι ώρα για ατέρμονες συζητήσεις αναζήτησης ευθυνών , άλλωστε το φίλαθλο κοινό της πόλης γνωρίζει,  όμως είναι ώρα για αποφάσεις και πράξεις.

Οι συνταγές του παρελθόντος δεν έχουν καμία θέση στη σημερινή πραγματικότητα. Με συνθήματα κλισέ που κάποτε ενέπνευσαν , όμως κατέληξαν να μην  έχουν καμία εφαρμογή στην πράξη ή περιμένοντας τον εκ μηχανής θεό να επέμβει, δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον.

Ο Πανθρακικός μας, είναι η ιστορία μας, είμαστε όλοι εμείς, είναι τα παιδιά μας , και πρέπει να είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι και πάλι ενωμένοι.

Δεν πρέπει να μας φοβίζει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, το κάναμε ήδη μια φορά και πετύχαμε, θα το ξαναπροσπαθήσουμε , στηριζόμενοι όμως στις δικές μας δυνάμεις , στα δικά μας φυτώρια ποδοσφαιριστών, στις δικές μας ακαδημίες, στους δικούς μας ανθρώπους.

Όχι μόνο μια πόλη μια ομάδα, αλλά όλος ο νομός απ άκρη σ άκρη μια ομάδα, εμείς είμαστε η ομάδα μας!

Ικανοί υπάρχουν για να ξεκινήσουν το νέο ταξίδι, ας συστρατευθούμε και ας τους βρούμε άμεσα. Και προ πάντων να μην ξεχνάμε, το να υπηρετείς τον Πανθρακικό είναι τιμή και υποχρέωση , δεν είναι επάγγελμα.” , καταλήγει η Υπ. Βουλευτής Ν.Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία, Ελευθεριάδου Βούλα.

 

 

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr