Σε πόλη της ΑΜΘ: Ανεπάγγελτος με Porsche, καταθέσεις και χρυσό. Είχε δωρίσει ασθενοφόρο σε Κέντρο Υγείας

3 Απριλίου 201321:35

Απίστευτα είναι τα ευρήματα των ελέγχων του ΣΔΟΕ σε ένα κάτοικο πόλης της Περιφέρειας ΑΜΘ, ο οποίος αν και δηλώνει ανεπάγγελτος έχει σημαντική περιουσία ακόμη και χρυσό, που πιθανότατα λιώνει με ειδικό μηχάνημα.
Πιο συγκεκριμένα, με βάση την Ημερησία, το ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποίησε έλεγχο πόθεν έσχες σε ιδιώτη, ο οποίος δηλώνει ανεπάγγελτος με μηδενικό εισόδημα. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι είχε σημαντικές καταθέσεις και θυρίδα με τιμαλφή και πλάκα χρυσού.
Στην οικία του βρέθηκε μηχανή καταμέτρησης χρημάτων και δηλώσεις τρίτων που αφορούσαν σε εξουσιοδοτήσεις για μεταβίβαση οχημάτων. Επίσης βρέθηκε, εντός αποθηκευτικού χώρου, αυτοκίνητο μάρκας Porche ιδιοκτησίας του και μηχάνημα τήξης χρυσού.
Επίσης, από την έρευνα βρέθηκε συμβολαιογραφική πράξη για δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του, αξίας 81.000 ευρώ. Η έρευνα συνεχίζεται με σοβαρές υπόνοιες για τοκογλυφία.

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr