“Σαν τη Χαλκιδική Δεν Έχει”

21 Ιουνίου 202115:27

Ένα καινούργιο τραγούδι του Πάνου Παπαϊωάννου σε μουσική και στίχους του Κώστα Καλδάρα, το οποίο αναφέρεται στην ξεχωριστή ομορφιά της Χαλκιδικής και τη μοναδικότητα της που την έφερε να γίνει σύνθημα στα χείλη όλων των Ελλήνων και των ξένων που την έχουν επισκεφθεί.

Ένας ύμνος στη χαρά, στον έρωτα και την ξεγνοιασιά, που τόσο έχουμε ανάγκη. Όλη η Ελλάδα είναι ένα τραγούδι, είναι ένας τόπος που του περισσεύει ο ήλιος, η θάλασσα, οι όμορφες παραλίες, αλλά…. Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!

Μαζί με τον Πάνο Παπαϊωάννου για τη Χαλκιδική τραγούδησαν η Μαίρη Δούτση, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Νεφέλη Καλδάρα, ο Στάθης Παχίδης, η Τατιάνα Σεργιάδη και ο Γιάννης Σερβετάς.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2021 και συμμετείχαν οι φίλοι: Αφροδίτη Αναστασιάδη, Κώστας Βουτσάς, Μαρία Δεμερτζόγλου, Κώστας και Εύη Δούμα, κυρά-Ελένη, Κώστας Ζερβούλης, Ελένη, Νεφέλη, Ιοκάστη και Μαίρη Καλδάρα, Χρήστος Μπαρμπαγιανίδης, Δήμητρα Ροδοκαλάκη, Μαρία Ροδοκαλάκη, Εριέτα Τσακνή, Γιώργος Τσεμιτσίδης, Δήμητρα Τυριτίδου και η κομπανία «Ανφάν Γκατέλικα Αμμουλιανής», Σπύρος Αβδημιώτης, Λογοθέτης Αβδημιώτης, Σπύρος Σπυρόπουλος.

Αρθρογράφος