Samsung-Series-5-Hybrid-PC

Samsung Series 5 Hybrid PC

11 Ιουνίου 201213:00

Samsung-Series-5-Hybrid-PCΜετά την έκθεση Computex, έγινε πλέον σαφές πως η κυκλοφορία των Windows 8 θα σημάνει ταυτόχρονα και την αρχή μιας νέας εποχής για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Βλέπεις οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές παγκοσμίως παρουσίασαν πρωτότυπα μηχανήματα: υβριδικά tablets, convertible laptops ή ακόμα και laptop με διπλή οθόνη αφής.


Έτσι και η Samsung, με το Series 5 Hybrid PC μπαίνει στον κόσμο των Windows 8 tablets με μια προσέγγιση που θυμίζει έντονα Asus Transformer Prime. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Series 5 Hybrid αναμένεται να διαθέτει αυτονομία περίπου 10 ωρών, ενώ στο σώμα του φιλοξενούνται δύο κάμερες (8MP στην πίσω πλευρά και 2MP στην πρόσοψη), υποδοχή για microSD και θύρα USB –αν και στο τελικό προϊόν ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

To tablet θα βασίζεται μάλιστα σε επεξεργαστή της Intel και όχι ARM, κάτι που σημαίνει ότι θα τρέχει την πλήρη έκδοση των Windows 8 –έτσι ο χρήστης θα μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το keyboard dock. Τα Series 5 Hybrid αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε διάφορες εκδόσεις: για παράδειγμα είναι πιθανό να υπάρχει μοντέλο με ανάλυση οθόνης 1080p καθώς και μοντέλο με χαμηλότερη ανάλυση (υποθέτουμε 1366×768 pixels). Η οθόνη αφής έχει διάμετρο 11 ίντσες, όμως το πάχος του tablet δεν ξεπερνά τα 9 χιλιοστά. Παράλληλα, η Samsung θα μεταφέρει στα Windows 8 τις εφαρμογές S-Pen και S-Memo που είδαμε πρόσφατα στα Galaxy Note.

Πηγή : www.itech4u.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr