Ρήτρα… μοιχείας στο προγαμιαίο συμβόλαιο των Jolie-Pitt

15 Σεπτεμβρίου 201410:00

Αν o Brad Pitt την απατήσει, η Angelina Jolie θα πάρει τα παιδιά και θα… φύγει – Τι γίνεται με την περιουσία τους αν χωρίσουν – Εκτός από το συμβόλαιο έκαναν και διαθήκες

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, αλλά ακόμα και η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από δέκα χρόνια σχέσης και συμβίωσης, υπέγραψαν το δικό τους προγαμιαίο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την Angelina «προέτρεψαν οι δικηγόροι της» να προσθέσει μια ρήτρα μοιχείας στο προγαμιαίο συμβόλαιο τους, το οποίο και υπέγραψαν.

Πηγή αποκάλυψε τους όρους της ρήτρας, όπως αυτό που προβλέπει ότι «αν ο Brad συνάψει σχέση με κάποια άλλη γυναίκα, ενώ είναι παντρεμένος με την Jolie ή Lara Croft της μεγάλης οθόνης θα πάρει την κύρια επιμέλεια των έξι τους παιδιών, αν χωρίσουν».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν, βέβαια, ότι η Angelina έβαλε ρήτρα μοιχείας και θέλησε να πάρει «τα μέτρα της», έχοντας πάρει το μάθημά της από το χωρισμό του Brad Pitt με την Jennifer Aniston.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η ρήτρα αυτή ορίστηκε όχι για να προστατεύσει την Angelina, αλλά για να προστατέψει τα παιδιά τους, και δεν έχει σε καμία περίπτωση κάποια σχέση με τα χρήματα.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το λαμπερό ζευγάρι έχει κοινή περιουσία που υπολογίζεται στα 425 εκατομμύρια δολάρια (328,7 εκατομμύρια ευρώ), με τον Brad έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας», μιας και θα πάρει τα 240.

Σε περίπτωση διαζυγίου, το ζευγάρι θα λάβει όσα προσέφερε στο γάμο, πριν αυτός γίνει. Από εκεί και πέρα, τα χρήματα που έχουν βγάλει από τη στιγμή του γάμου τους και μετά, πηγαίνει στα παιδιά τους και θα μοιραστεί ισόποσα στα έξι -όσα και τα παιδιά τους Maddox, Pax, Zahara, Vivienne, Shiloh και Knox.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο προβλέπει, επίσης, ότι ο καθένας τους θα πάρει πίσω ό,τι είχε αρχικά και πριν το γάμο, ενώ όλα τα υπόλοιπα μεταβιβάζονται στα παιδιά τους.

Η ίδια πηγή επισημαίνει ότι, σε περίπτωση διαζυγίου, κανένας δεν θα μπορέσει να πάρει χρήματα από αυτά που αντιστοιχούν στα έσοδα που είχαν όσο ήταν παντρεμένοι, ούτε θα μπορέσει να τα δώσει σε κάποιο νέο σύντροφο που τυχόν θα έχουν. Όλα μεταβιβάζονται στα παιδιά τους. Λέγεται, μάλιστα, ότι το συμβόλαιο έχει συνταχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε «να φαίνεται και να είναι όσο πιο δίκαιο γίνεται».

Εκτός από το προγαμιαίο συμβόλαιο τους, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν επίσης ήδη γράψει και τις διαθήκες τους, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους στα παιδιά τους. Επίσης, αρκετά από τα εκατομμύρια τους προορίζονται να πάνε σε ορφανοτροφεία «σε καθεμιά από τις χώρες από τις οποίες υιοθέτησαν τα παιδιά τους».

Ποσό, επίσης, θα διατεθεί στη χρηματοδότηση των ερευνών της θεραπείας του καρκίνου, λόγω της προσωπικής εμπειρίας της Jolie. Υπενθυμίζουμε ότι η Angelina συγκλόνισε τον κόσμο το 2013, όταν ανακοίνωσε ότι έκανε διπλή μαστεκτομή και τώρα ισχυρίζεται ότι «ξέρει καλύτερα από τον καθένα πόσο απρόσμενη τροπή μπορεί να πάρει η ζωή».

Πηγή:www.protothema.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr