Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί με τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ!

31 Δεκεμβρίου 202015:00

Πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου, και όπως κάθε χρόνο, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ζωντανεύει και πάλι με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέροντας σε όλους ημέρες χαράς και μαγείας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μια μεγάλη γιορτή την 1η Δεκεμβρίου σηματοδοτώντας την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, και συνεχίζουν σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το KΠΙΣΝ, πιστό και φέτος, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες, στο καθιερωμένο ραντεβού του με το κοινό, θα υποδεχτεί το νέο έτος με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα που θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω live streaming. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.30 με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ). Από την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ως την Εναλλακτική Σκηνή και από τις αίθουσες των δοκιμών ως τους πιο απρόσμενους χώρους της ΕΛΣ, η Ορχήστρα, η Χορωδία, το Μπαλέτο, οι διακεκριμένοι σολίστ, η Παιδική Χορωδία, αλλά και το ΜεῙΖοΝ Ensemble και οι chórεs θα προσφέρουν ένα μουσικό εορταστικό ταξίδι. Μετά τις 00:00 και το φαντασμαγορικό show των πυροτεχνημάτων και των Σιντριβανιών στο Κανάλι, διάσημα μιούζικαλ του Broadway θα αναβιώσουν από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, οι Gumbo YaYa με τη Sugahspank! θα σας παρασύρουν με τους ήχους των jazz & blues της Νέας Ορλεάνης και ο Palov θα σας ξεσηκώνει με ένα DJ set αφιερωμένο στις μουσικές της Καραϊβικής. Οικοδέσποινα θα είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω live streaming, μέσα από τις ιστοσελίδες του snfcc.org και του snf.org, αλλά και ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 22.30
Ανακαλύψτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Αρθρογράφος