Πρόταση ψηφίσματος από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ για το μεταναστευτικό

7 Οκτωβρίου 201922:57

Σήμερα καταθέσαμε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου πρόταση ψηφίσματος για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση (14-10-2019) σχετικά με την εξωφρενική κατάσταση που ζούμε με το θέμα των παράνομων μεταναστών (και κάποιων προσφύγων). Αναμένουμε την δημόσια, καθαρή τοποθέτηση όλων όσων παριστάνουν την πολιτική ή αυτοδιοικητική εκπροσώπησή μας.

Καμμία εγκατάσταση παρανόμων μεταναστών 

στην Κομοτηνή!

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής εκφράζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του σε κάθε σχέδιο μεταφοράς και εγκατάστασης, μόνιμης ή προσωρινής, προσφύγων ή παράνομων μεταναστών εντός του δήμου. Mε δεδομένη αφενός την οικονομική κρίση που ξενιτεύει τα παιδιά μας και κρατάει την περιοχή ουραγό στην πατρίδα μας, και αφετέρου με το γνωστό πρόβλημα ασφάλειας εξαιτίας του οποίου ο ελληνικός Στρατός από δεκαετίες είναι ανεπτυγμένος στην περιοχή, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι μια πρόσθετη επιβάρυνση με νέα προβλήματα κοινωνικής ένταξης, διαχείρισης εκτάκτων αναγκών και απειλής του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων. Ήδη η αθρόα διέλευση ομάδων αγνώστων μέσα από τις περιουσίες και τους οικισμούς των κατοίκων γεννά προβλήματα, ανησυχίες και απορίες για τη λεγόμενη διαχείριση του μεταναστευτικού στην παραμεθόριο περιοχή μας. Όπως στο παρελθόν είχε προβλεφθεί η Θράκη να μείνει εκτός του χώρου διασποράς των παράνομων μεταναστών, έτσι απαιτούμε να γίνει και τώρα, αφού τίποτε δεν έχει βελτιωθεί έκτοτε. Πόσο μάλλον σήμερα που, παρά την θηριώδη προπαγάνδα, γίνεται συνείδηση όλων ότι η κατάσταση στη χώρα έφτασε στο απροχώρητο και βρισκόμαστε ενώπιον μιας αντικατάστασης πληθυσμού, με τους Έλληνες μειοψηφία στην μελλοντική Ελλάδα. 

Καλούμε τους βουλευτές και όλους τους φορείς της περιοχής να εκφράσουν την άποψή τους για το τεράστιο αυτό ζήτημα και να υπερασπίσουν την ασφάλεια των συνόρων, τη νομιμότητα και τα συμφέροντα του λαού και του τόπου τους.

Αρθρογράφος